Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2009 - Anul XIV, nr. 240 (4226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avertisment

PSD-iştii suceveni care nu votează cu Geoană riscă excluderea din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membrii Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD care vor susţine în campania pentru preşedinţia României un alt candidat decât cel al partidului, Mircea Geoană, riscă excluderea din rândurile social-democraţilor.
Avertismentul a fost lansat, ieri, într-o conferinţă de presă, de vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici. Acesta a arătat că zvonurile conform cărora PSD ar avea o înţelegere cu candidatul Sorin Oprescu pentru susţinerea acestuia în cursa prezidenţială sunt doar diversiuni, pe care partidul le respinge categoric.
Milici a spus că, la sfârşitul săptămânii trecute, oameni din echipa lui Sorin Oprescu, îmbrăcaţi cu haine cu însemnele electorale ale acestuia, au contactat preşedinţi de organizaţii locale PSD şi au încercat să-i convingă să-l susţină pe primarul general al Capitalei, în baza unei aşa-zise înţelegeri secrete cu PSD.
„PSD nu are nici o înţelegere cu nimeni. Candidatul nostru la alegerile prezidenţiale este Mircea Geoană şi întreg activul de partid se mobilizează pentru susţinerea lui. Acei membri PSD care vor susţine alt candidat decât Mircea Geoană vor intra sub incidenţa statutului PSD, şi se poate ajunge la excludere”, a declarat Ovidiu Milici. Potrivit acestuia, una dintre tentativele de „deturnare” a voturilor de stânga în favoarea lui Oprescu ar fi avut loc la Hînţeşti.

 

PSD susţine că primarii săi care simpatizează brusc cu PD-L „au fost tocaţi sistematic”

Vicepreşedintele PSD Suceava a arătat că are încredere în „verticalitatea şi maturitatea” membrilor şi simpatizanţilor PSD, însă a făcut aceste declaraţii pentru că partidul său este deranjat de „încercările grosolane de a minţi şi a duce în eroare” membrii PSD şi electoratul de stânga.
Pe de altă parte, Milici a afirmat că primarii PSD sunt supuşi la presiuni foarte mari, din partea conducerii judeţene a PD-L, pentru a-şi anunţa public susţinerea pentru Traian Băsescu şi că ar fi ameninţaţi chiar cu blocarea unor proiecte iniţiate pentru comunităţile pe care le conduc, dacă nu scot un scor bun pentru Băsescu în localităţile lor. „Să nu creadă cineva că cei patru primari PSD s-au îndrăgostit de lacrimile lui Traian Băsescu, ci au fost tocaţi sistematic de PD-L să facă acest gest”, a mai spus vicepreşedintele Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii suceveni care nu votează cu Geoană riscă excluderea din partid.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
PSD-iştii suceveni care nu votează cu Geoană riscă excluderea din partid2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Muriti de ciuda trimis de
(13 oct 2009, 19:03:09
Bah pe voi cei din PSD nu va pasa deloc de ce vor cetatenii? Daca locuitorii din acele localitati vor ca primarii alesi chiar de ei sa il sustina pe Basescu de ce comentati? NU VA PASA DELOC DE OAMENI CI DOAR DE CAMPANIA VOASTRA!!!
2.   Tot pentru denis trimis de
(13 oct 2009, 20:43:27
nu ma mai pun cu tine ca ai mintea odihnita....stii tu de cewinking
3.   Ordinul nu se discuta trimis de
(14 oct 2009, 09:33:36
Sa traiti, am inteles tovarase Milici.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei