Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD vrea sesiune parlamentară extraordinară pe tema inundaţiilor

PSD ar putea solicita convocarea unei noi sesiuni extraordinare a Parlamentului, pentru sfârşitul lunii august, pentru a dezbate măsurile ce trebuie luate în privinţa efectelor inundaţiilor, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, deputatul social-democrat Bogdan Niculescu Duvăz.

Duvăz a precizat că doar alocuţiunea premierului Tăriceanu ce urmează a fi prezentată în sesiunea extraordinară din 13 august a Camerei Deputaţilor nu este suficientă pentru a combate efectele inundaţiilor. El a adăugat că, în opinia PSD, Parlamentul trebuie să se reunească de urgenţă pentru a dezbate şi adopta măsurile ce trebuie implementate pentru a limita efectele inundaţiilor, stabilind astfel mandatul pe care Guvernul trebuie să-l ducă la îndeplinire.

Deputatul PSD a precizat, totodată, că Parlamentul trebuie să adopte măsuri clare, el arătând că măsurile referitoare la refacerea caselor trebuie încheiate mai rapid, şi nu la 1 decembrie, aşa cum preciza premierul Tăriceanu.

"Guvernul trebuie să primească mandat de la Parlament în privinţa a ceea ce trebuie să facă", a arătat Duvăz, el menţionând că actuala guvernare începută în decembrie 2004 se face vinovată de faptul că nu a lansat proiecte semnificative în privinţa mediului şi nu a alocat fonduri suficiente pentru proiectele de lungă durată pentru combaterea despăduririlor şi amenajarea bazinelor hidrografice.

Deputatul PSD a mai susţinut că PDL are o imensă responsabilitate în ceea ce priveşte inundaţiile recente, întrucât până în aprilie 2007 a condus atât Ministerul Mediului, cât şi Garda de Mediu şi Regia Apele Române.

Duvăz a subliniat că, în ceea ce priveşte Regia Apele Române, aceasta are al patrulea director în mai puţin de trei ani şi jumătate.

"Pe măsură ce s-au schimbat alianţele de guvernare în această alianţă de dreapta, s-au schimbat şi directorii de la Apele Române", a mai spus Duvăz.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, săptămâna trecută, convocarea în data de 13 august, ora 11.00, a unei sesiuni extraordinare a Camerei, cu două puncte pe ordinea de zi: situaţia inundaţiilor şi avizul începerii urmăririi penale a foştilor miniştri Adrian Năstase şi Miron Mitrea.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea sesiune parlamentară extraordinară pe tema inundaţiilor.
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD vrea sesiune parlamentară extraordinară pe tema inundaţiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Povestioare trimis de
( 5 aug 2008, 13:00:57
Este adevarat ca au fost inundatii,de acestea se ocupa Guvernul lui "Razgandeanu".Dar ptr Ady Zambaccian,Miron Mitrea,Micki Spaga,Seres,etc,nu vreti sesiune extraordinara?Sau ptr acesti "mielusei" nu se intruneste cvorum!Se odihnesc alesii,ce sa-i faci.N-ai cu cine bre,nu ai cu cine....
2.   Da faceti sesiune si spuneti cine a taiat padurea trimis de
( 5 aug 2008, 19:08:28
PSD a taiat cel mai mult din paduri,faceti sesiune si bagati va toti la puscarie psd istilor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei