Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iun 2008 - Anul XIII, nr. 133 (3814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu a luat prânzul împreună cu liderii PDL, la Iaşi

După ceremonia de întronizare a noului mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, preşedintele Traian Băsescu s-a îndreptat, ieri, spre hotelul Traian, unde a fost cazat, şeful statului fiind însoţit de liderii PDL, împreună cu care a luat prânzul.

După ceremonie, preşedintele Traian Băsescu, înconjurat de liderii PDL, a ieşit să îi salute pe cei peste 5000 de credincioşi, aflaţi în curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi, a dat mâna cu câteva persoane, după care s-a îndreptat spre hotelul Traian, unde a luat prânzul alături de democrat-liberalii reuniţi la Iaşi cu prilejul întronizării noului mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

La Iaşi au venit liderii PDL Emil Boc, Elena Udrea şi Gheorghe Flutur, care, alături de candidatul PDL la primăria Iaşi, Dumitru Oprea, au ieşit, dimineaţă, pe Bulevardul Ştefan cel Mare, îndreptându-se spre Catedrala Mitopolitană, unde la ora 9.00, a început Sfânta Liturghie.

Şeful statului a venit special, sâmbătă seară, pentru acest eveniment, direct de la Cluj, el cazându-se la Hotel Traian din Iaşi. Preşedintele Traian Băsescu a ieşit din hotel la orele prânzului, a făcut baie de mulţime, după care s-a deplasat cu maşina la Catedrala Mitropolitană, unde a ajuns în jurul orei 11.50 şi unde a stat alături de preşedintele PDL Emil Boc şi de vicepreşedintele PDL Gheorhe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a luat prânzul împreună cu liderii PDL, la Iaşi.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Băsescu a luat prânzul împreună cu liderii PDL, la Iaşi1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal trimis de
( 9 iun 2008, 11:27:04
Am vazut eu bine ?Se pare ca Blonda a inceput sa-i tina ,oficial,locul Mariei Basescu( e drept ca intre cei doi mai era ceva pe post de pijama,Boc mi se pare,ca sa nu fie ca-n bancul"la pielea goala").Inseamna ca de acum inainte ne putem astepta la orice. Pacat ca nici Cele Sfinte nu mai reprezinta un motiv de retinere si respectare a moralei (macar crestine).In rest e bine(pentru adversarii politici) !! Ptiu drace....
1.1  RE: Halal trimis de
( 9 iun 2008, 16:03:42
Fault,copilule,este clar ca tu nu ai stat niciodata de vorba cu o doamna "oficial" asa cum spui tu.Daca ptr tine o astfel de manifestatie,inseamna flirt si pacat ptr presedinte doar ptr ca Elena Udrea era prezenta,atunci cred ca esti un obsedat,baiatule.Recunoaste ca d-na Udrea arata bine,priveste dar nu fi invidios pe altii.Ptr tine,George Bush si Condollezza Rice sunt "amanti"de vreo 8 ani,nu-i asa,ca tot se plimba "oficial" peste tot in lume.
1.2  RE: Halal trimis de
( 9 iun 2008, 16:06:18
Apropo: ai colege de clasa sau de serviciu,fugi baiatule de ele ca dracul de tamaie,sa nu stai in preajma lor ca nu e bine,nu vorbi cu ele,nu te apropia,este "interzis" ca nu e "oficial".
2.   Lui FAULT trimis de
( 9 iun 2008, 13:36:27
Ai vazut bine! Ceeace nu credeam ca voi ajunge sa mai vad vreodata, vedem acum in romania noastra draga!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei