Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iun 2008 - Anul XIII, nr. 133 (3814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recomandare

PNL sprijină candidaţii PSD din Fălticeni şi Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNL Suceava îi va sprijini, în turul doi de scrutin, pe candidaţii PSD pentru funcţiile de primar din municipiile Fălticeni şi Rădăuţi, Sabin Ghilea, respectiv Mihai Frunză.

Anunţul a fost făcut de deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu Capră, care a precizat că liberalii au luat această decizie deoarece ceilalţi candidaţi din turul doi din cele două municipii nu au calităţile morale pentru a fi susţinuţi de PNL.

Sandu Capră a arătat că PNL va recomanda alegătorilor să voteze cu candidaţii PSD din Fălticeni şi Rădăuţi, care au rămas în competiţie cu democrat-liberalii Vasile Tofan, respectiv Aurel Olărean.

„Aceşti doi candidaţi ai PD-L nu au calităţile morale pentru a fi susţinuţi şi votaţi de membrii şi de simpatizanţii PNL”, a subliniat deputatul liberal.

În opinia lui Mihai Sandu Capră, candidatul PD-L pentru primăria Fălticeni, Vasile Tofan, nu pate fi susţinut de către PNL deoarece „a trădat liberalismul”, dar şi încrederea de care a beneficiat din partea liberalilor.

„El a avut încrederea noastră, iar în luna martie a acestui an, din postura de vicepreşedinte al PNL Suceava a decis să părăsească acest partid şi să candideze din partea PD-L”, a declarat Sandu Capră.

 

PNL mai are 15 candidaţi în turul doi

El a adăugat că în ceea ce-l priveşte pe deputatul Aurel Olărean, candidat din partea PD-L pentru Primăria Rădăuţi, PNL nu poate să-i acorde sprijinul în condiţiile în care, în campania electorală, l-ar fi agresat pe fiul candidatului liberal din Rădăuţi, Constantin Galan.

„Nu putem să recomandăm alegătorilor PNL să voteze cu cei care au un comportament huliganic, sau cu trădătorii. Din acest motiv, am luat decizia ca în turul al doilea să-i susţinem pe candidaţii PSD din cele două municipii şi recomandăm alegătorilor noştri să voteze cu Sabin Ghilea, în Fălticeni, şi cu Mihai Frunză, în Rădăuţi”, a spus deputatul PNL de Suceava.

În judeţul Suceava, turul doi al alegerilor locale pentru alegerea primarilor se va organiza în 52 de localităţi, liberalii mai având în cursă 15 candidaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL sprijină candidaţii PSD din Fălticeni şi Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
PNL sprijină candidaţii PSD din Fălticeni şi Rădăuţi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PNL + PSD = PCR trimis de
( 9 iun 2008, 12:31:29
PNL, poseta PSD/PCR, va fi din nou sanctionat de votanti
2.   Galan golan trimis de
( 9 iun 2008, 14:01:06
GALAN SI FAMILIA IL SUSTIN PE FRUNZA ,NOI CEI DIN PNL IL SUSTINEM PE OLAREAN ,VREM SA SCAPAM DE TOV. FRUNZA .DUPA REZULTATELE OBTINUTE DE GALAN SE IMPUNE DEMISIA ,CHIAR DORMITI CEI DIN BIROUL PERMANENT .
3.   Hai cu totii sa-l dam jos! Episodul 1 trimis de
( 9 iun 2008, 14:04:43
Si se adunara Ghilea, Cornia, Bulboaca si, se pare, Ilisescu, ca sa mi-l dea jos pe Tofan pe 15 iunie. Ce sa inteleaga alegatorul de aici? Daca, in turul 1, cei patru aveau cat de cat un program electoral, iata ca acum, programul celor patru pentru falticeneni este cat de se poate de simplu: "JOS CU TOFAN!". Si-apoi or mai vedea ei, si mai ales Ghilea, ce pot sa faca pentru Falticeni. Pai Ghilea spunea, acum vreo doi ani, la Radio AS, ca intre Cornia si Tofan, ca primari, el il alege pe Tofan, chiar daca a fost coleg de partid cu Cornia (care Cornia a fost PDAR, PD, independent, PDSR, independent, PSD si iar incependent). Ce i-o fi promis acum Ghilea lui Cornia ca sa-l sprijine, mai ales ca (sic!) Cornia nu mai e nici macar consilier local? Ca-i da niste locuinte ANL ca sa le repartizeze asa cum a mai facut-o? Ca ii ramburseaza banii pe care Cornia i-a cheltuit in primul tur ca sa-si imbete alegatorii?
3.1  RE: Hai cu totii sa-l dam jos! Episodul 1 trimis de
( 9 iun 2008, 18:39:27
Cornia a mai trecut si pe la pnl, iar pe la pd a fost cel putin de 2 ori
3.2  RE: Hai cu totii sa-l dam jos! Episodul 1 trimis de
( 9 iun 2008, 18:52:37
Cornia a trecut (a incercat si) pe la PNL, numai ca nu i s-a deschis usa cand era Tofan acolo. A ajuns chiar si seful PD Falticeni, cand PD Suceava a demis intreaga conducere a PD Falticeni doar ca sa-i faca loc lui Cornia. I s-a facut loc, a fost circul acela cu alegerile si... ghinion.. a aparut PD-L! Multumesc pentru ca mi-ai improspatat memoria, dupa PNL Cornia i-a spalat picioarele si apostolului Becali, la PNG-CD Falticeni. Si parca si pe la PC a incercat, dar acolo a lasat-o pe pupila lui, Mme Carp.
4.   Hai cu totii sa-l dam jos! Episodul 2 trimis de
( 9 iun 2008, 14:20:57
Bulboaca era, pana mai ieri, daca nu pro-Tofan, intr-o atitudine de asteptare. A trebuit sa vina ordin de sus, de la PNL, ca sa il sustina fatis astazi, in strada, pe Ghilea. Paranteza. PNL zice ca Tofan este tradator pentru ca a ales sa candideze din partea PDL (desi Tofan ramasese oarecum in familia ideologica a liberalismului). Daca Tofan este tradator, atunci PNL poate fi acuzat de genocid politic mergand brat la brat cu PSD. Ce sa priceapa alegatorii PSD cand pe 15 iunie vor vota si pentru PNL? (Ghilea promitandu-i lui Bulboaca postul de viceprimar). Ce sa inteleaga alegatorii liberali, pentru care proprietatea este sfanta, cand vor vota pentru Ghilea, implicit pentru PSD, implicit pentru Ion Iliescu, care spunea ca "proprietatea in Romania este un moft"?
5.   Hai cu totii sa-l dam jos! Episodul 3 trimis de
( 9 iun 2008, 14:29:20
Ce sa inteleaga alegatorii cand Ilisescu spunea, in turul 1, ca Ghilea a fost seful comisiei de privatizare a GOSCOM, care a fost vanduta pentru 1,8 miliarde lei vechi, sau ca tot Ghilea a fost seful comisiei de repartizare a locuintelor ANL? Paranteza si aici: pentru locuintele ANL de la Falticeni nu Cornia, ci primarul Arteni, Dumnezeu sa-l ierte, a obtinut toate aprobarile si finantarea. Cornia doar a taiat panglica, si bine a mai taiat-o!, asa cum Ghilea, daca ar iesi primar, ar taia panglica la lucrarile incepute de Tofan (reluarea lucrarilor la spital, modernizarea strazilor cu 6 milioane de euro de la Uniunea Europeana, extinderea si innoirea reteleie de canalizare, gradinita de pe Stadion Sportiv, sala de sport de 2500 mp de la Nada Florilor etc. Si ce sa mai inteleaga falticenenii? Ca, daca Ilisescu il sprijina pe Ghilea, acesta din urma propune sa se construiasca in Piata Nada Florilor o terasa restaurant, asa cum Ilisescu promitea in campanie?
5.1  RE: Hai cu totii sa-l dam jos! Episodul 3 trimis de
( 9 iun 2008, 18:41:19
care inceputul lucrarilor la spital ? movul acela dat ca zugraveala pe spitalul vechi, care s-a si scorojit deja ?

5.2  RE: Hai cu totii sa-l dam jos! Episodul 3 trimis de
( 9 iun 2008, 20:31:28
Nu! Sunt aprobate 50 miliarde pentru continuarea lucrarilor la spital. Conform procedurilor care trebuie urmate, in luna august se face licitatia ( ca asa e legea achizitiilor publice) pentru alegerea firme de constructii care va executa lucrarile. Plus ca din unul din corpuri se fac locuinte ANL pentru care este deja anuntata licitatia . Deci nu este cum ar crede multi : azi primesti banii, maine faci lucrarea si poimaine e gata. Sunt proceduri care trebuie urmate, conform legii, sunt etape peste care nu se poate sari. Ce este cel mai important e ca, pentru prima data dupa multi ani dupa ce s-a inceput spitalul, primarul Tofan a obtinut suma semnificativa de 50 miliarde cu care se va putea inainta mult in terminarea celebrului spital.

Zugraveala mov de pe vechiul spital e doar igienizarea anuala necesara fiecarei cladiri sanitare.
6.   Hai cu totii sa-l dam jos! Episodul 4 trimis de
( 9 iun 2008, 14:42:15
Ar mai fi multe de spus. Pe 15 iunie veti vota din nou. Votati Tofan sau votati Ghilea (Cornia, Bulboaca...)! Votati Ghilea (Cornia, Bulboaca...) si veti avea urmatorii 4 ani Ghilea primar, Bulboaca viceprimar si 11 consilieri (9 PSD + 2 PNL) din 19 la conducerea orasului. Adica puterea absoluta pentru toti acestia. Adica vor face absolut tot ce vor dori, influentati si de Cornia, si de deputatl Stan, fara ca restul consilierilor, si nici dvs., sa se poata impotrivi. Iar episodul 5 care ar putea fi? Sa "emigram" noi, cei care nu suntem membri ai partidului GSCB (Ghilea Stan Cornia Bulboaca), in locurile de unde vin ei - pe la Bihor, de unde e Ghilea, la Forasti, la Nigotesti si pe la Botosani. Dumnezeu fie cu noi, ca nu stim ce ne asteapta!
7.   Independent trimis de
( 9 iun 2008, 18:00:43
Daca tot sustineti PSD - ul de ce nu alegeti, la Siret, viceprimar din PSD.

Oricum urmeaza guvernarea PSD
8.   Delta-partz-partz trimis de
( 9 iun 2008, 18:42:18
"Nelu din centru intreaba, Angela de la primarie raspunse: de nu ies primar, ma duc inapoi la Dorohoi"

Angelo, cred ca ti-ai facut curat in briou, de nu, fa acum, fiindca nu mai ai multe zile sa-ti freci papucii de moketa primariei.

8.1  RE: Delta-partz-partz trimis de
( 9 iun 2008, 18:46:37
Briceag, iar iti ft familia, si in special pe m,a,t,a care e o mare coorva. Si sa stii ca imi bg pewla in sufletul m,a,t,i,i, si in inima ei. Te-am salutat! Sper sa ramai fara calculator.
9.   Tractoras cu 5 picioare trimis de
( 9 iun 2008, 18:45:36
Nea Coman, Tractoras de la PNL, cu cine voteaza, bre? El a infiintat Delta Foce, adica Delta-partz-partz?
10.   Praf in ochii alegatorilor trimis de
( 9 iun 2008, 22:13:59
D-le CERBERUS, e lesne de inteles cine sunteti si ce interese urmariti. Asa ati fost dintotdeauna-oportunist. Pacat ca mancati din banii publici.
10.1  RE: Praf in ochii alegatorilor trimis de
( 9 iun 2008, 23:12:01
Chiar, cine sunt? Si multumesc pentru apelativul de politete, inseamna ca recunoasteti daca nu justetea, macar acuratetea scrisului meu. Puteti combate ce am scris?
10.2  RE: Praf in ochii alegatorilor trimis de
( 9 iun 2008, 23:20:17
Si daca tot va ascundeti sub un psuedonim pentru a ataca autorul unor opinii, si nu opiniile autorului, de ce nu 'dezvaluiti' identitatea autorului atacat?

P.S. Am fost prea alambicat in construirea acestui rationament? Daca da, dati-mi un semn si voi reformula.

11.   De ce? trimis de
( 9 iun 2008, 22:36:08
De ce au disparut articolele cu frunza de la radauti? Cine a ordonat tonomatilor sa le stearga?
12.   VAI trimis de
(10 iun 2008, 08:11:15
CERBERE, alambicat si cu acuratete , tot inghesuit ramai!
12.1  RE: VAI trimis de
(10 iun 2008, 09:28:19
Valium (diazepam) is an anti-anxiety agent (benzodiazepine) used primarily for short-term relief of mild to moderate anxiety and the associated nervousness and tension. It may also be used to treat symptoms of acute alcohol withdrawal, to help control epilepsy or to relieve muscle spasms. Valium (diazepam) affects chemicals in the brain that may become unbalanced and cause anxiety, seizures and muscle spasms. Valium (diazepam) may also be used for other purposes.

VALIUM PENTRU VALY -
13.   . trimis de
(10 iun 2008, 08:34:17
De ce ii trebuie lui Tembelus o salata de cuvinte sa spuna niste lucruri atat de simple?
13.1  RE: . trimis de
(10 iun 2008, 10:05:05
Cine-i Tembelus?
14.   Pentru cerberus trimis de
(11 iun 2008, 23:02:53
felicitari pentru comentarii.daca mai stiti si alte stiri va rugam sa continuati pentru ca sa stie tot falticineanul cu cine are de-a face.votam TOFAN pe 15 iunie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei