Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iun 2008 - Anul XIII, nr. 133 (3814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevul sinucigaş, condus pe ultimul drum de colegi şi profesori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Emil Florin Andrieş, adolescentul care, joia trecută, s-a spânzurat, pentru că, susţineau rudele acestuia, s-a săturat să râdă elevii la şcoală de handicapul lui locomotor, a fost înmormântat, ieri, fiind condus pe ultimul drum chiar de către o parte dintre colegii săi de clasă şi profesori.

Cu inima sfâşiată de durere, Teodora Andrieş, mama lui Emil, plângea necontenit la căpătâiul singurului ei copil, strigându-şi durerea atât cât o mai ţineau puterile. „Vroia să se facă avocat. Îmi spunea mereu că o să aibă bani şi nu o să mai fim aşa săraci...”, mărturisea cu lacrimi în ochi mama lui Emil.

Visurile ei de a-şi vedea copilul mare şi realizat au fost îngropate la doi metri sub pământ, în cimitirul bisericii din comună.

Unul dintre colegii lui Emil adusese o fotografie făcută la monumentul eroilor din comună, chiar cu câteva ore înainte ca adolescentul să-şi găsească sfârşitul în ştreang. Zâmbea. Nimic din privirea sa nu trăda gândurile negre pe care avea să le pună în practică mai spre seară.

Emil Florin Andrieş, elev la Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Muceleanu” din comuna Fântâna Mare a fost găsit spânzurat în şura casei, chiar de către mama sa.   

Lăsase în urmă un bilet prin care îşi cerea iertare. „Eu am plecat. Adio pentru totdeauna”, încheia Emil biletul de adio. În urmă cu aproape şase ani suferise un grav accident rutier în urma căruia rămăsese cu un handicap locomotor. Mama şi rudele lui Emil spun că minorul s-a plâns nu o dată despre faptul că unii dintre colegii de şcoală râdeau de el. Ba mai mult, era supărat pentru că i s-ar fi recomandat să se transfere la o şcoală specială pentru persoane cu dizabilităţi.

De cealaltă parte, profesorii lui Emil spun că minorul, care rămăsese cu sechele de pe urma accidentului rutier, avea deviaţii de comportament şi a ameninţat de mai multe ori că se va sinucide.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevul sinucigaş, condus pe ultimul drum de colegi şi profesori.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Elevul sinucigaş, condus pe ultimul drum de colegi şi profesori3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sunteti ziar de scandal sau ziar local trimis de
( 9 iun 2008, 13:24:40
Oare nu v-ati saturat de vorbit numai de sinucideri? Cand se va incheia seria aceasta?

Sunteti cumva ziar local sau ziar de scandal? Altceva in afara de sinucideri nu se mai intampla in urbea noastra? Sau va doriti sa ne faceti pe toti un oras de sinucigasi? Nu se mai vinde bine (o)Mornitorul ?

Sau poate ar fi mai bine sa mai schimbati reporterii, sa mai vina altii care au in vocabular si alte cuvinte decat "sinucidere", "omor" si altele asemanatoare.
1.1  RE: Sunteti ziar de scandal sau ziar local trimis de
( 9 iun 2008, 13:50:41
foarte bine ca Monitorul arata ...realitatea socetatii noastre !!!

SCARBITULE , te-ai invatat candva poate ca tot ceea ce nu-ti place sa....maturi sub divan ca sa nu vada...nimeni , dar asta nu poti numi...rezolvarea problemei.

oamenii trebuiesc...informati de toate ..."bunurile" sistemului actual .

CA SA PREVII O NENOROCIRE , TREBUIE SA-I CUNOSTI....CONSECINTELE !!!
1.2  RE: Sunteti ziar de scandal sau ziar local trimis de
( 9 iun 2008, 13:53:39
E democratie iti place da s-au nu , nu trebuia sa mai spui. Ziaru scrie realitatea din teren, ce se intimpla se intimpla, nu noi producem, ce se intimpla.
1.3  RE: Sunteti ziar de scandal sau ziar local trimis de
( 9 iun 2008, 14:25:32
.. eu sunt curios daca o sa mai apara si maine articole despre evenimentul asta.. tragic!

Alle la Roumanie!
2.   ? ? ? trimis de
( 9 iun 2008, 13:46:10
Aveti de gand odata sa puneti SUNETUL la filmul despre acest caz?
3.   Nesimntiti trimis de
( 9 iun 2008, 14:18:53
....asa sintem noi si ne meritam soarta ,mereu ridem unuii de altii ne omoara invidia si stim sa birfim cam tot timpul ..etc ...ca ala are tricoul rupt ca ala e bogat ,hot, chior ,gras ,urit ca nu stie sa scrie ca nu stie sa vorbeasca .....etc.dar decit sa va dati mare la tastatura mai mergeti si voi prin europa si vedeti ca fiecare persoana e privita normal si nu e judecata dupa defecte sau calitati ,dar na ce sa faca babele de la tara...........pacat de anumite persoane ca sufera din cauza scursurilor destepte si intelectuale .......(nu toti).si sintem in 2008 si avem dreptul sa stim tot ce se intimpla nu numai stiri pe criterii si placeri ......
3.1  RE: Nesimntiti trimis de
( 9 iun 2008, 17:04:35
Mare dreptate ai...De maine, ziarul va infiinta rubricile "Sinucigasul de azi" si "Inmormantarea de ieri"...Pe pagina doua: "Coltul scursurilor destepte si intelectuale", rubrica de sfaturi familiale "Temida", pagina culturala "Elevul absent" si rubrica "Cum sa-i pocnim pe parintii si profesorii recalcitranti". Se va lua in consideratie o pagina distractiva cu cuvinte incrucisate si pocite, articole despre cum sa dispretuim stiinta si cultura, respectul, invatatura, nevoia de progres....
3.2  RE: Nesimntiti trimis de
( 9 iun 2008, 18:35:10
da voi ce , sunteti de la....concurenta ??

de fapt , aluzii de genul asta fac numai...invidiosii.

ce pot sa va spun , decat....INVIDIOSILOR !!
3.3  RE: Nesimntiti trimis de
(10 iun 2008, 09:57:56
ai mare dreptate, ely.
4.   Felicitari profesorilor trimis de
( 9 iun 2008, 19:52:18
Nu ca Braicu care nu a avut nici macar bunul simt sa mearga la inmormintarea elevului din IX-F la a carui sinucidere se pare ca a contribuit prin injosirile la care-l supunea.
4.1  RE: Felicitari profesorilor trimis de
( 9 iun 2008, 21:17:31
pai cum sa mearga la....inmormantare , daca se simte cu...musca pe caciula ??

norocul lui c-a avut...inteligenta sa nu se....arate pe acolo, ca nu de alta , da-l mai trageau si pe....TZEAPA (ca pe vremea lui....VLAD DRACUL, cum spuneau ...turcii ) !!!
5.   Sunet trimis de
( 9 iun 2008, 22:57:38
va rog sa puneti sunetul la acest articol ...sa putem si noi auzi despre ce e vb in acest caz foarte important

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei