Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Păuneşti, Vrancea

Ioana Băsescu, în prima zi de serviciu, ca notar

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, şi-a început, ieri, activitatea ca notar, în localitatea vrânceană Păuneşti, după ce a fost repartizată la notariatul de aici în 18 decembrie 2006.

Notarul Ioana Băsescu s-a prezentat, ieri, la birou, de la ora 9.00 şi a rămas până după-amiază. Fiica preşedintelui a fost repartizată, în 18 decembrie 2006, ca notar public, la Păuneşti, postul aparţinând Camerei Notarilor Publici din Galaţi. Ea a susţinut examenul în luna noiembrie 2006 şi a obţinut media 7,53.

Înainte de a începe prima zi de muncă, Ioana Băsescu a verificat dacă instalaţiile din interiorul clădirii în care are amenajat biroul sunt funcţionale. De asemenea, fiica cea mare a preşedintelui a primit, ieri, primii clienţi în calitate de notar, dar, potrivit declaraţiei sale, nu a încheiat încă nici un act notarial.

Ioana Băsescu a declarat că programul de lucru, de la 8.00 la 18.00, este de o zi pe săptămână, dar că, dacă situaţia o va cere, va modifica programul în funcţie de solicitări. Ea a adăugat că, în prezent, îşi caută o secretară care să fie din localitate.

"Astăzi (n.r. - ieri) este prima mea zi de muncă în calitate de notar în localitatea Păuneşti. A durat ceva până am reuşit să pun la punct notariatul, dar în prezent este funcţional. Am stabilit ca în fiecare miercuri să vin la Păuneşti, iar dacă situaţia o va cere voi modifica programul în funcţie de solicitările oamenilor din zonă", a spus Ioana Băsescu.

Ea a precizat că încă mai are de pus la punct mici detalii, dar de săptămîna viitoare va avea acces la toate facilităţile tehnicii moderne.

"Azi (n.r. - ieri) am instalat telefonul, iar săptămâna viitoare voi instala şi linia de internet pentru a avea toate facilităţile. Deja am avut primii clienţi, dar încă nu am încheiat nici un act notarial", a mai precizat Ioana Băsescu.

La începutul lunii septembrie 2007, Ioana Băsescu a mers la Păuneşti pentru a-şi mobila cabinetul notarial. Fiica cea mare a preşedintelui a căutat muncitori care să o ajute la montarea mobilierului. Până la urmă, autorităţile locale i-au sărit în ajutor, fiind aduşi muncitori de la fabrica de mobilă din localitate. Imobilul în care funcţionează biroul notarial a fost închiriat de la medicul veterinar Fănică Sandu şi are o suprafaţă de aproximativ 140 metri pătraţi.

Întrebat ce sumă va încasa lunar de la notarul Ioana Băsescu, medicul a evitat să dea un răspuns concret. El a precizat că nu a vrut să ia chirie de la fiica preşedintelui, dar "domnişoara Băsescu a insistat asupra acestui aspect".

Ioana Băsescu a fost repartizată, în 18 decembrie 2006, ca notar public, la Păuneşti, judeţul Vrancea, postul aparţinând de Camera Notarilor Publici din Galaţi. Ea a susţinut examenul în luna noiembrie 2006 şi a obţinut media 7,53. Iniţial, Ioana Băsescu a declarat presei că nu se va muta din Bucureşti tocmai la Păuneşti deoarece "este prea departe", însă ulterior fiica preşedintelui şi-a schimbat planurile şi a deschis biroul notarial la Păuneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioana Băsescu, în prima zi de serviciu, ca notar.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioana Băsescu, în prima zi de serviciu, ca notar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte