Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mai 2011 - Anul XVI, nr. 102 (4700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Interpol avertizează asupra posibilităţii unui "risc terorist mai ridicat"

Interpol, organizaţia de cooperare poliţienească internaţională a avertizat ieri împotriva posibilităţii "unui risc terorist mai ridicat", după eliminarea lui Osama ben Laden, relatează AFP.

Într-un comunicat, organizaţia apreciază că moartea lui Osama ben Laden creează "un risc terorist mai ridicat din partea Al-Qaida sau a teroriştilor care se inspiră de la Al-Qaida".

"Teroristul cel mai căutat din lume nu mai este, dar moartea lui ben Laden nu reprezintă dispariţia organizaţiilor afiliate Al-Qaida sau inspirate de Al-Qaida, care continuă şi vor continua să se implice în atacuri teroriste din întreaga lume", a subliniat secretarul general al Interpol, Ronald Noble, citat într-un comunicat.

"Trebuie deci să rămânem uniţi şi concentraţi pe cooperare şi lupta în care ne-am implicat, nu numai împotriva acestei ameninţări mondiale, dar şi împotriva terorismului comis de orice grupare, indiferent unde se află aceasta", a adăugat el.

Interpol, organizaţie internaţională cu sediul la Lyon, în Franţa, colaborează cu forţele de poliţie din cele 188 de state membre, mobilizate "în alertă maximă pentru a lupta împotriva actelor de represalii dacă Al-Qaida încearcă să dovedească faptul că există în continuare".

Preşedintele american, Barack Obama, a anunţat, duminică seară, că Osama ben Laden, responsabil pentru moartea a aproape 3.000 de persoane în atentatele din 11 septembrie 2001, a fost ucis în Pakistan, în urma unei operaţiuni a forţelor americane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpol avertizează asupra posibilităţii unui "risc terorist mai ridicat".
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interpol avertizează asupra posibilităţii unui "risc terorist mai ridicat"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate international

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei