Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2011 - Anul XVI, nr. 62 (4660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Muammar Kadhafi afirmă că "prietenul" său Nicolas Sarkozy este "nebun"

"Prietenul meu", preşedintele francez Nicolas Sarkozy, este "nebun", afirmă liderul libian Muammar Kadhafi, într-un interviu care urmează să fie difuzat marţi seară de o televiziune germană, transmite AFP.

"Acesta este prietenul meu, dar cred că a înnebunit. El suferă de o boală psihică. Asta spune anturajul său. Colaboratorii săi afirmă că suferă de o boală psihică", a declarat Kadhafi, într-un interviu care urmează să fie difuzat de postul german RTL.

Liderul libian, contestat de o revoltă populară, nu a precizat dacă această "boală" este legată de "secretul grav" la care s-a referit agenţia oficială libiană Jana, care a afirmat că dezvăluirea acestuia va duce la înlăturarea de la putere a preşedintelui francez.

Parisul este foarte criticat, după ce a recunoscut Consiliul naţional de tranziţie, înfiinţat de opoziţia din Libia, drept unic reprezentant legitim al poporului libian.

În legătură cu violenţele din ţara sa, Kadhafi a afirmat că "acest mic eveniment" s-a soldat "doar cu 150-200 de morţi", jumătate în rândul forţelor de securitate.

Rebeliunea "va fi învinsă şi totul va reveni la normal", a spus el, în timpul acestui interviu realizat într-un cort din baza militară Bab al-Azizia de la Tripoli, potrivit RTL.

Kadhafi a apreciat de asemenea că sunt nejustificate criticile la adresa sa în Statele Unite şi Europa. "Dar ce am făcut ca să le dezamăgesc ? Nu am niciun post oficial şi deci nu pot fi criticat. Este criticată regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru politica sa ?", a întrebat el.

El a afirmat că pe viitor ţara sa nu va mai face afaceri cu statele occidentale, care "au conspirat împotriva noastră". "Vom investi de acum în Rusia, India şi China", a declarat Kadhafi.

"Occidentul poate fi uitat", a afirmat el, adăugând că face o excepţie în ceea ce priveşte Germania, care are o atitudine "raţională".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muammar Kadhafi afirmă că "prietenul" său Nicolas Sarkozy este "nebun".
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muammar Kadhafi afirmă că "prietenul" său Nicolas Sarkozy este "nebun"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gaddafi , nu Kadhafi trimis de
(16 mar 2011, 11:31:17
Muammar al-Gaddafi Muhammad.

indreptati greseala, ca iar apar istericii care se vred f destepti .
2.   Baa trimis de
(16 mar 2011, 18:46:38
vad ca esti prost, dar nici invatat nu te lasi ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate international

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei