Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2015 - Anul XX, nr. 56 (5868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politic

Femeile din PSD Suceava au participat la lansarea „Pactului pentru Demnitatea Femeii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizația Femeilor Social Democrate Suceava a participat la finalul săptămânii trecute la lansarea „Pactului pentru Demnitatea Femeii”. Lansarea a avut loc în cadrul evenimentului „Primăvara Social Democrată”. Delegaţia suceveană a fost condusă de preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate Suceava, Oana Pintilei, aceasta declarând după eveniment că acest pact este un document cu ținte și propuneri de acțiune concretă, având ca termen anul 2020, pentru îmbunătățirea statutului și vieții femeii românce. Oana Pintilei a declarat că Organizaţia Femeilor Social Democate a lansat o invitaţie către toate partidele parlamentare să semneze Pactul și să își asume angajamentele înscrise în acesta.

Lansarea pactului a avut loc în Bucureşti, la Romexpo, în prezenţa unui număr însemnat de participanţi, dar şi în prezenţa preşedintelui PSD, Victor Ponta, a preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, a preşedintelui OFSD, Rovana Plumb, şi a altor lideri social-democraţi.

Oana Pintilei a explicat că Programul „Pactul pentru demnitatea femeii” vizează punerea în valoare a rolului pe care îl ocupă femeia în societatea românească, dar şi sprijinirea femeii în demersurile spre o viaţă mai bună, într-o societate care se doreşte a fi una cu drepturi şi posibilităţi egale.

Ea a mai arătat că Organizaţia Femeilor Social  Democrate Suceava susţine prevederile acestui pact, „a cărui menire este de a acţiona în sensul îmbunătăţirii statutului şi vieţii femeii românce”. „Credem că este necesară o asumare cât mai largă a acestor ţinte, astfel încât politicile publice şi acţiunile menite să ducă la atingerea lor să nu fie blocate de schimbările de la nivel politic sau instituţional”, a declarat Oana Pintilei. Ea a amintit că preşedinta OFSD, Rovana Plumb, şi-a anunţat în cadrul acestui eveniment candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile din PSD Suceava au participat la lansarea „Pactului pentru Demnitatea Femeii”.
 Vizualizări articol: 1191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Femeile din PSD Suceava au participat la lansarea „Pactului pentru Demnitatea Femeii”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mucenici moldovenești Pe 9 martie, ortodocșii cinstesc memoria celor 40 de Sfinți Mucenici din Sevastia. În memoria lor se pregătesc acum „mucenici”, colaci în formă de opt unși cu miere și presărați cu nuci pisate. În alte zone colacii sunt... Citeşte