Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Theodor Stolojan și câmpulungenii susțin proiectul lui Flutur „Suceava- capitală de regiune”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan şi câmpulungenii şi-au declarat susţinerea pentru proiectul liderului PDL Suceava, Gheorghe Flutur, şi anume pentru proiectul „Suceava – capitală de regiune”.

Theodor Stolojan s-a aflat duminică seară la un miting electoral în Câmpulung Moldovenesc, alături de candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, Gheorghe Flutur, şi de candidaţii ARD Dan Gabriel Gospodaru – Colegiul pentru Camera Deputaţilor nr. 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc şi Cristian Irimie – colegiul de Senat nr. 1 din zona de munte a judeţului.

La acţiunea electorală din Câmpulung Moldovenesc au fost prezenţi peste 500 de locuitori ai acestui municipiu şi din comunele învecinate, precum şi primari din zona de munte a judeţului. În timpul discursului său în faţa celor prezenţi, Gheorghe Flutur a amintit de investiţiile făcute în această zonă a judeţului, care au creat numeroase locuri de muncă şi au rezolvat mai multe probleme ale cetăţenilor.

Flutur a fost aplaudat atunci când a vorbit despre proiectul „Suceava – capitală de regiune”, el afirmând că „despre Bucovina nu trebuie să se vorbească în şoaptă. Chem tot judeţul, toţi liderii politici să lupte pentru Bucovina, să lupte pentru judeţul Suceava. Oamenilor de aici nu le şade cu basca lui Iliescu. Iată de ce cred ca votul muntenilor se va îndrepta către candidaţii ARD, Dan Gabriel Gospodaru şi Cristian Irimie, oameni ai locului”.

La rândul său, europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a criticat Guvernul condus de Victor Ponta pentru blocajul în care a adus România. „Ponta a sfârşit prin a nu mai putea fi credibil”, a spus Stolojan.

Referindu-se la candidaţii ARD Dan Gabriel Gospodaru şi Cristian Irimie, Theodor Stolojan a subliniat că aceştia îi pot reprezenta cu cinste pe cetăţenii din localităţile pe care le vor reprezenta în Parlamentul României. „Bucovineni nu pot fi reprezentaţi de nişte străini ai acestor meleaguri. Mi se pare o jignire adusă de USL acestor oameni, prin aducerea de candidați străini”, a declarat Theodor Stolojan, care a mai adăugat că susţine proiectul lui Gheorghe Flutur, „Suceava – capitală de regiune”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Theodor Stolojan și câmpulungenii susțin proiectul lui Flutur „Suceava- capitală de regiune”.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Theodor Stolojan și câmpulungenii susțin proiectul lui Flutur „Suceava- capitală de regiune”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei