Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 67 (7068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Suceava

Un puști de 16 ani a ajuns după gratii după ce a spart oglinzile unor mașini și l-a lovit cu pumnul pe un polițist-elev

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un minor în vârstă de 16 ani a ajuns în arestul poliției județene, reținut pentru 24 de ore, sub acuzația că a spart oglinzile mai multor autoturisme din cartierul Zamca al municipiului Suceava, iar ulterior, urmărit de un polițist, l-a lovit pe acesta cu pumnul în zona feței. Norocul minorului, dacă putem spune așa, este că a lovit un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, aflat în practică la Poliția municipiului Suceava, astfel că nu a fost pus sub acuzare pentru ultraj asupra unui om al legii, ci doar pentru lovire. Chiar și așa, după completarea probatoriului, s-a întocmit dosarul penal privind săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „distrugere”, iar pe numele minorului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În seara zilei de luni, o patrulă de la Biroul de Ordine Publică al Poliției municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de faptul că pe strada Dimitrie Cantemir din Suceava, în cartierul Zamca, mai mulți tineri au distrus oglinzile unor mașini. La fața locului s-au deplasat cei doi polițiști din patrulă, însoțiți de doi elevi de la Școala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, aflați în practică.

Un martor le-a indicat polițiștilor traseul pe care a fugit cel care a spart oglinzile, iar în scurt timp unul dintre elevii de la școala de poliție a observat o persoană care fuge, plecând în urmărirea acesteia. Tânărul l-a ajuns pe fugar și, în timp ce încerca să-l imobilizeze, a încasat un pumn în figură, suferind leziuni. Fugarul a fost în cele din urmă încătușat, fiind identificat în persoana unui minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Suceava.

Elevul de la școala de poliție, în vârstă de 21 de ani, a fost diagnosticat cu plagă contuză buză superioară și a depus plângere împotriva agresorului.

A doua zi, marți, minorul a fost pus sub acuzare pentru infracțiunile de distrugere și lovire, iar pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un puști de 16 ani a ajuns după gratii după ce a spart oglinzile unor mașini și l-a lovit cu pumnul pe un polițist-elev.
 Vizualizări articol: 2644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un puști de 16 ani a ajuns după gratii după ce a spart oglinzile unor mașini și l-a lovit cu pumnul pe un polițist-elev5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei