Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 67 (7068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dramă

Un tânăr de 35 de ani, din Zvoriştea, victima accidentului în care au fost implicate două autotrenuri şi un camion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul mort în groaznicul accident rutier petrecut marţi dimineaţă la Iaşi avea 35 de ani şi era din comuna suceveană Zvoriştea. Daniel Ciprian Matrijac conducea un autocamion a cărui cabină s-a făcut pur şi simplu praf după ce s-a răsturnat şi a intrat pe contrasens, unde s-a zdrobit de un autotren. Tânărul, tată al unui băieţel, nu a avut nici o şansă de supravieţuire,

Accidentul s-a petrecut pe DN 28, în judeţul Iaşi, la Răducăneni, pe drumul dinspre Iaşi spre Vama Albiţa.

Din primele cercetări ale poliţiştilor ieşeni rezultă că şoferul autocamionului de Suceava a pierdut controlul volanului într-o curbă, la vale, maşina pătrunzând pe sensul opus de mers. De pe contrasens veneau două autotrenuri. Primul şofer a tras de volan dreapta şi a evitat camionul în derivă. Acest prim autotren s-a răsturnat şi a dărâmat gardul unei case, ajungând în curte, unde un bărbat a fost la un pas de a fi izbit în plin. Autocamionul condus de sucevean s-a lăsat pe o parte şi a intrat în al doilea autotren. Cabina autocamionului s-a zdrobit de-a dreptul, separându-se de şasiu.

Unul dintre martori oculari le-a relatat colegilor de la Bună Ziua Iaşi scena de coşmar: “Cel din camion a pierdut controlul în curbă şi a şters puţin primul tir. Şoferul tirului a încercat să evite impactul şi a tras dreapta de volan. A intrat în porţile mele. Eu aveam pe cineva care lucra în curte, era să-l omoare. După asta s-a răsturnat camionul şi a intrat direct într-un alt tir. Şoferul din camion a murit pe loc, cabina s-a desprins şi s-a sudat parcă de tir. N-a mai avut nimeni ce să-i facă. Am sărit mai mulţi şi am mers la şoferul din tir, i-am dat apă, pe urmă au venit maşinile de salvare”.

Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs accidentul. O variantă vehiculată este şi aceea că autocamionul ar fi rămas fără frâne, însă această presupunere va fi imposibil de confirmat sau infirmat având în vedere gradul de distrugere al maşinii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 35 de ani, din Zvoriştea, victima accidentului în care au fost implicate două autotrenuri şi un camion.
 Vizualizări articol: 1304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Un tânăr de 35 de ani, din Zvoriştea, victima accidentului în care au fost implicate două autotrenuri şi un camion3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei