Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 67 (7068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Podul provizoriu de peste apa Sucevei dintre Vereşti şi Udeşti a fost deschis circulaţiei publice

Vineri, 22 Martie 2019 (10:43:31)

Podul provizoriu de peste apa Sucevei dintre Vereşti şi Udeşti a fost deschis circulaţiei publice începând de vineri dimineaţă. La faţa locului a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Podul provizoriu de peste râul Suceava, de pe drumul judeţean 208D, a fost construit de firma Con Bucovina Suceava, din tuburi de beton.

Podul are o lăţime de 5 metri şi permite circulaţia vehiculelor cu o masă de până la 7,5 tone. Circulaţia se derulează alternativ pe câte un sens de mers.

Problemele de la podul de la Vereşti au apărut din prima parte a anului 2018 și s-au accentuat. În zona centrală a podului traficul a fost restricţionat pe un singur sens de mers. Traficul greu a fost interzis prin indicatoare rutiere, iar pentru autoturisme viteza a fost limitată la 30 de km/h.

În urma expertizei care s-a făcut a rezultat că problema este la suprastructura podului, la una dintre deschideri, fără a fi afectat vreun pilon.

După inundaţiile din 2010, podul a fost închis deoarece a fost avariat grav. La vremea respectivă Consiliul Judeţean Suceava a alocat 60 de miliarde de lei vechi (6 milioane de lei) pentru lucrări de reparaţii şi consolidare. Lucrările de consolidare şi reparaţii au fost executate de firma Civica şi finalizate în 2011. Podul a fost redeschis oficial circulaţiei publice din data de 1 decembrie 2011.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Suceava au explicat că atunci au fost făcute lucrări la două din cele cinci tronsoane ale podului, cele dinspre Vereşti, iar problemele apărute acum în centrul podului nu au cum fi imputate constructorului din perioada 2010-2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Podul provizoriu de peste apa Sucevei dintre Vereşti şi Udeşti a fost deschis circulaţiei publice.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podul provizoriu de peste apa Sucevei dintre Vereşti şi Udeşti a fost deschis circulaţiei publice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei