Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 67 (7068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Suedezi, nu turci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numai mâine nu-i poimâine, aşa că aveţi la dispoziţie ceva mai mult de 48 de ore pentru a vă face aprovizionarea cu cele necesare spre a urmări debutul naţionalei noastre în nouă campanie de necalificare la o competiţie majoră. Prin cele necesare înţeleg fie multă bere sau tărie, fie antinevralgic în cantităţi îndestulătoare, că doar nu vă trece prin cap că speranţele noastre au vreo justificare. Zic asta deoarece văd că de ceva vreme o tot batem în cap cu Suedia şi iar Suedia, mai rar amintind şi de cel de-al doilea adversar în ordine cronologică, Insulele Feroe. Cât despre celelalte 3 echipe din grupă, tăcere de mormânt! De parcă Norvegia şi Spania nici n-ar conta în clasamentul final, noi urmând să ne batem numai cu Suedia. Numai că mie mi se pare că pentru noi este foarte importantă şi evoluţia celei de-a 6-a participante, Malta, cu care cred că vom duce o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru locul 4 în grupă, acesta urmând a conta pentru următoarele trageri la sorţi, adică eventual să ne ajute să ajungem prin urna a cincea, nu a şasea! Nu e nevoie să mă înjuraţi încă de pe acum pentru lipsa de patriotism, precum şi pentru surplus de pesimism şi de negativism. Propun să aşteptăm cu încredere meciul de poimâine, în care iar vom improviza nişte chestii pe linia de fund, ne vom strădui să driblăm (cu riscuri majore pentru sănătatea celor care încearcă asta), vom încerca să ne apropiem cât de cât de poartă adversă, dar mai sigur decât orice, vom pârjoli iarba, râul, ramul, uitând că în faţă avem suedezi, nu turcii lui Baiazid. Sigur că mi-aş dori să-i batem, chiar să-i umilim, să-i descălţăm, cum se zice în jargonul specific, numai că asta-i mai greu când n-ai nici măcar un jucător de atac. Că pe Ţucudean l-am trimis la operaţie, pe Andone l-au rupt englezii, iar de Budescu ni se rupe, ca de obicei! Cred că un 0 - 0 e visul de aur al lui Guriţă. Şi bucuraţi-vă dacă iese aşa, că vin vremuri şi mai ale dracului: naţionala sub 19 a luat ieri 5 - 0 de la Irlanda, iar aia sub 17 doar 5 - 1 de la Austria, cu o zi mai devreme!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suedezi, nu turci.
 Vizualizări articol: 1346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Suedezi, nu turci5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei