Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 67 (7068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Actorii din piesa „All Inclusive”, aplaudaţi şi ovaţionaţi de sute de spectatori

Joi, 21 Martie 2019 (11:39:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor s-a jucat miercuri, 20 martie, pentru a doua oară la Suceava, spectacolul de teatru „All Inclusive”, la sfârşitul căruia publicul ridicat în picioare a aplaudat şi ovaţionat minute în şir evoluţia actorilor Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman.

„All Inclusive” este o piesă de Alexandru Popa, în regia lui Vlad Zamfirescu. Actorii au oferit publicului sucevean, venit în număr mare la sala de spectacol, un regal de comedie, aproape două ore de trăire autentică, combinată cu momentele de mare tensiune emoţională. Pe tot parcursul piesei de teatru (1h şi 40 de minute), publicul a râs pe săturate, a aplaudat o piesă jucată în vervă, presărată cu multe situaţii comice, cu replici care mai de care mai amuzante.

Aplauzele furtunoase de la final, ce au durat minute în şir, au încununat o seară perfectă.

După ce a mulţumit publicului pentru prezenţă, actorul şi regizorul Vlad Zamfirescu a invitat spectatorii să rămână în sală pentru a urmări proiecţia filmului "Secretul Fericirii", un film inspirat din viaţa reală, din a cărui distribuţie fac parte: Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu, Theo Marton. Filmul este regizat de Vlad Zamfirescu. Autorul scenariului este Alexandru Popa, care a scris şi textul comediei „All Inclusive”.

„Secretul Fericirii” atinge o problemă universal valabilă, despre resorturile fericirii şi ale reversului ei, iar acţiunea se poate petrece oriunde, nu neapărat în România, deşi a fost filmat la Bucureşti. „Într-o seară între prieteni, Tom îşi împinge soţia şi amicul în situaţii mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit. Pentru că resursele de fericire sunt limitate. Există un mesaj adevărat în poveste, iar creatorii filmului - comedie-dramă - îşi doresc ca mesajul să ajungă la cât mai mulţi oameni”, au spus organizatorii evenimentului de la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorii din piesa „All Inclusive”, aplaudaţi şi ovaţionaţi de sute de spectatori.
 Vizualizări articol: 1612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Actorii din piesa „All Inclusive”, aplaudaţi şi ovaţionaţi de sute de spectatori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei