Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 45 (6755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

Tentativă de agresiune sexuală: autorul, un pakistanez de 20 de ani, victima, o fetiță de 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre internii de la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din municipiul Rădăuți și-a petrecut o noapte în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, după ce în weekendul trecut a abordat cu intenții nu tocmai pașnice o fetiță de 12 ani din municipiu. Fetița, elevă la una dintre unitățile de învățământ din municipiu, se îndrepta, vineri după-amiază, de la școală spre casă, după ce terminase orele de curs. Undeva în spatele Colegiului Național "Eudoxiu Hurmuzachi", eleva a fost abordată în limba engleză de un tânăr, care i-a oferit o bancnotă de 10 lei pentru un kiss (n.r sărut în limba engleză), însă copila i-a respins avansurile și s-a grăbit spre casă. Chiar dacă a reușit să intre într-o scară de bloc, aceasta a fost urmată de individ, care a insistat și a încercat să o îmbrățișeze și să o sărute. Fetița a început să strige, ceea ce l-a speriat pe bărbat, care a părăsit în fugă scara. Imediat ce a intrat în casă, fetița i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat, iar femeia a sunat la 112 și a relatat ce se întâmplase. În aceste condiții un echipaj de judiciariști rădăuțeni s-a deplasat la fața locului și după o serie de investigații, oamenii legii au realizat că autorul agresiunii era, cel mai probabil, unul dintre internii de la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din municipiu. Ceea ce au presupus lucrătorii de la Biroul Investigații Criminale din Poliția municipiului Rădăuți s-a confirmat și, după verificări, a fost identificat cetățeanul pakistanez Y.H., în vârstă de 20 de ani. Bărbatul a fost reținut vineri noapte pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, sub acuzația de tentativă de agresiune sexuală, iar magistrații rădăuțeni au decis sâmbătă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și o serie de restricții.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tentativă de agresiune sexuală: autorul, un pakistanez de 20 de ani, victima, o fetiță de 12 ani.
 Vizualizări articol: 13501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 9 voturi
Tentativă de agresiune sexuală: autorul, un pakistanez de 20 de ani, victima, o fetiță de 12 ani4.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de cartofi (de post) Sunt mai puțin flexibile decât clătitele obișnuite, dar cu siguranță sunt foarte gustoase și pot fi pregătite cu multă umplutură, prin simplă împăturire și nu prin rulare. Se pot face sărate sau dulci, după caz și sunt un minunat... Citeşte