Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 ian 2014 - Anul XIX, nr. 5 (5514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Probleme

Curse aeriene cu peripeţii în ultima zi de funcţionare a Aeroportului „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasagerii care şi-au cumpărat bilete pentru ultima cursă aeriană de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava au avut parte de surprize dintre cele mai neplăcute. Cei şapte pasageri care trebuiau îmbarcaţi în ultima cursă Bucureşti-Suceava a companiei Tarom ar fi trebuit să ajungă pe aeroportul din Salcea la ora 14:00, însă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile au reuşit să ajungă la destinaţia pentru care şi-au cumpărat bilete în jurul orei 18:20. În aceste condiţii, probleme au avut şi cei aproape 25 de pasageri care au avut bilete pentru zborul de la Suceava la Bucureşti, unii dintre aceştia renunţând la cursa aeriană pentru alte mijloace de deplasare către capitala ţării.

Din informaţiile pe care le avem, compania Tarom nu a putut opera din cauza ceţii pe mai multe aeroporturi din ţară, inclusiv pe Otopeni, motiv pentru care mai multe zboruri interne au fost amânate sau au ajuns la altă destinaţie. Aşa se face că tot în cursul zilei de ieri, pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” a aterizat şi avionul care a plecat dinspre Bucureşti spre Iaşi. Asta deoarece aeroportul din Iaşi nu a fost operaţional din cauza ceţii.

Mai trebuie spus că, aseară, pe aeroportul din Salcea erau la un moment dat două avioane ale companiei Tarom, cel pentru Iaşi şi cel pentru Suceava, ambele zboruri nefiind sigure a se opera spre Bucureşti.

În cele din urmă, cei 18 pasageri din cursa de la Suceava şi alţi 48 veniţi de la Iaşi au putut pleca spre destinaţie, avioanele decolând la diferenţă de câteva ore spre Capitală.

Aeroportul „Ştefan cel Mare” va fi închis în mod oficial începând de duminică, 12 ianuarie, pentru începerea lucrărilor de modernizare la pista de aterizare/decolare. Aeroportul ar putea fi redeschis în luna noiembrie a acestui an. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curse aeriene cu peripeţii în ultima zi de funcţionare a Aeroportului „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 3155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Curse aeriene cu peripeţii în ultima zi de funcţionare a Aeroportului „Ştefan cel Mare”4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aeroportul Salcea va fi - poarta spre Vest!? trimis de
(10 ian 2014, 15:23:01
Cum se laudau ca vor face din Salcea un aeroport international nu numai pentru suceveni, dar si pentru botosaneni, cernauteni…
Am fost in citeva rinduri in Austria si erau la un moment dat multi pasageri! Din cauza frigului, a neseriozitatii companiei Blue Air si mai ales a pistei impracticabile, treptat, treptat a scazut numarul pasagerilor, ajungindu-se la desfiintarea totala a zborurilor externe.

Sa speram ca Suceava nu se rupe de lumea civilizata si sa lase locul Bacaului si Iasului.

Conducerea judetului nu prea da dovada de patriotism local, mai degraba deputatii sunt mai sensibili la aceasta necesitate…
Ori ce ar fi, Aeroportul Salcea va fi si va ramine - poarta spre vest!

Sa speram ca se vor reface soselele, se va moderniza Aeroportul de la Salcea si orasul in intregime!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei