Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 ian 2014 - Anul XIX, nr. 5 (5514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă în viteză

Bărbat de 62 de ani, trimis în judecată la trei săptămâni după ce a agresat un poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în stare de arest preventiv pentru infracţiunile de ultraj şi sfidare a organelor judiciare, la trei săptămâni după ce ar fi agresat un agent, chiar în sediul postului de poliţie unde lucrează omul legii.

Gheorghe Cojocaru, din municipiul Suceava, abia fusese eliberat din penitenciar după o condamnare pentru tâlhărie. Bărbatul în vârstă de 62 de ani are, după cum au precizat procurorii, antecedente penale severe, având nu mai puţin de 11 condamnări pentru infracţiuni contra patrimoniului.

Fapta de ultraj pentru care a fost trimis în judecată s-a petrecut pe 16 decembrie 2013. În ziua respectivă, Gheorghe Cojocaru, în vârstă de 62 de ani, a fost chemat la postul de poliţie din comuna Fântânele, pentru a fi audiat în legătură cu o plângere pe care a depus-o împotriva soţiei sale, pe care o acuza de furt.

Conform anchetei, când agentul de serviciu i-a cerut un act de identitate, Gheorghe Cojocaru, eliberat de aproximativ două săptămâni din penitenciar şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a reacţionat violent. I-a spus agentului că este „prea tânăr” şi a refuzat să-i dea actul de identitate. Agentul de poliţie a fost împins de două ori, lovindu-se cu spatele de zidul clădirii postului. Suspectul ar fi încercat apoi să-l lovească cu pumnii pe agent, acesta însă a reuşit să-l prindă de mâini. După acest moment bărbatul de 62 de ani a fugit. Poliţistul a plecat în urmărirea agresorului, pe care l-a găsit pe raza satului Stamate.

L-a adus din nou la postul de poliţie, unde Gheorghe Cojocaru a devenit iarăşi violent şi l-a lovit cu capul pe agentul de pază de la primărie, luat ca martor de poliţist.

Din anchetă rezultă că agentul a reuşit să-l imobilizeze pe bărbatul în vârstă de 62 de ani, să-l încătuşeze, iar acesta a încercat din nou să-l lovească, adresându-i expresii jignitoare.

Audiat, inculpatul a recunoscut doar că a vorbit necuviincios cu agentul pe care l-ar fi agresat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat de 62 de ani, trimis în judecată la trei săptămâni după ce a agresat un poliţist.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Bărbat de 62 de ani, trimis în judecată la trei săptămâni după ce a agresat un poliţist3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 ian 2014, 13:46:21
sa speram ca justitia va afla daca acest individ a comis infractiunea de ultraj, si nu este un teatru eftin facut de militieni, sa speram ca sunt si probe precum ca i-au agresat pe militieni, si apropo de ce nu se fac investigati sa vedeti cat de pregatiti sunt militieni burtosi sau care sunt prea slabi de la tara si abia merg pe drum

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei