Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 223 (5430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări întârziate

Constructorii de pe POS Mediu, luaţi la rost de primarul Sucevei, din cauza termenelor nerespectate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Executanţii lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava, prin programul POS Mediu, au fost muştruluiţi de primarul Ion Lungu, la comandamentul de ieri dimineaţă.

Nemulţumit de faptul că aceştia, în loc să vină să prezinte modul în care au avansat lucrările, au prezentat mai mult pretexte de genul „condiţii meteo nefavorabile”, la lucrări care ar fi trebuit să fie finalizate chiar şi de luni de zile, Lungu i-a luat la rost.

„Se bate pasul pe loc. În afară de faptul că aţi început lucrări pe câteva străzi noi, altceva nu se vede nimic din urmă. A mai apărut un <adversar>- condiţiile meteo. Dar până acum au tot fost condiţii meteo să se lucreze. De acum nu mai avem cum să ne aşteptăm la ceva mai bun. Acuși vin lapoviţa şi ninsorile, apoi îngheţul.... Haideţi să ne concentrăm încă o lună de zile, cât se mai poate lucra!”, a spus Lungu, care le-a solicitat să vadă o creştere a forţelor de muncă în teren, nu doar pe hârtie.

Edilul sucevean le-a dat numeroase exemple de străzi pe care lucrările au început din primăvară, dar care nici acum nu sunt finalizate sau pe care nici măcar nu se lucrează.

„Sunt câteva străzi în Iţcani care nu au fost aduse la starea iniţială de vreo două luni de zile. Acestea trebuie să fie balastate şi cilindrate. Când a fost vreme bună, nu s-a făcut acest lucru, acum spun că nu se poate face, că plouă”, a spus Ion Lungu.

Şeful municipalităţii sucevene s-a declarat nemulţumit „de ritmul în care s-a lucrat”, dar şi de faptul că „în justificările constructorilor a apărut un nou „adversar” - condiţiile meteo nefavorabile”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constructorii de pe POS Mediu, luaţi la rost de primarul Sucevei, din cauza termenelor nerespectate.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Constructorii de pe POS Mediu, luaţi la rost de primarul Sucevei, din cauza termenelor nerespectate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei