Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 221 (5428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Activități de timp liber

Palatul Copiilor şi-a redeschis porţile pentru elevii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă a avut loc deschiderea oficială a activităților din Palatul Copiilor Suceava, prilej cu care elevii și cadrele didactice care au avut participări și rezultate deosebite în activitatea anului școlar 2012-2013 au fost recompensați cu diplome și medalii.

Tot sâmbătă, cu prilejul Zilei Internaționale a Păcii, în parteneriat cu Direcția Silvică Suceava, în cadrul Campaniei Globale „Plant a tree for peace”, coordonată de Centrul Carpato - Danubian de Geoecologie, copiii au plantat un copac în curtea Palatului, care să le amintească mereu că natura, prietenia și pacea ne fac viața frumoasă și trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a le păstra nealterate.

După cum a explicat profesoara de limba engleză Carolina Vieriu, elevii de la Palatul Copiilor Suceava, împreună cu părinţi şi profesori, au plantat un copac „tocmai pentru a marca participarea la această campanie globală, alături de alte şcoli din întreaga lume. Plantarea copacilor ne aminteşte de natură şi de importanţa protejării ei, iar în această zi dedicată păcii, copacii plantaţi devin copaci ai păcii, ai cooperării între şcolile din întreaga lume, ai toleranţei şi diversităţii culturale. Partener în desfăşurarea acţiunii a fost Direcţia Silvică Suceava, care a facilitat desfăşurarea în condiţii optime a campaniei”.

 

Ofertă educaţională

Directoarea Palatului Copiilor Suceava, Biatrice - Liliana Choleva, a anunţat că în anul școlar 2013-2014 copiii din municipiul Suceava și împrejurimi vor putea frecventa activități de timp liber, nonformale din domeniile tehnico-aplicative, cultural artistice și sportive (astronomie, automodele, navomodele/origami, informatică, inventică, operare și programare pe calculator, construcții electronice/ robotică, karting/educație rutieră, radioclub/tir cu arma, șah/bridge, redacție/presă/radio TV, protecția mediului/pictură religioasă, artă textilă/artă decorativă, cenaclu literar/teatru, confecții/design vestimentar, cultură și civilizație engleză, dans clasic, dans modern/coregrafie, dans sportiv, jurnalism, muzică populară, muzică vocal instrumentală, pictură, tapiserie/atelierul fanteziei, abilități de viață/dezvoltare personală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Palatul Copiilor şi-a redeschis porţile pentru elevii suceveni.
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Palatul Copiilor şi-a redeschis porţile pentru elevii suceveni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei