Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 90 (5297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

CJ Suceava alocă 14 milioane de lei pentru plombarea drumurilor judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că instituţia pe care o conduce va aloca în cursul acestui an o sumă de 14 milioane de lei pentru lucrări de plombare şi semnalizare rutieră pe mai multe drumuri judeţene. Nechifor a declarat că lucrările de plombări cu mixturi asfaltice vor fi realizate pe o suprafaţă de 201.500 de metri pătraţi, pe DJ 208A Suceava-Ipoteşti-Luncuşoara-Ruşi-Mănăstioara-Udeşti-Chilişeni- Ştirbăţ-Liteni-Corni-Poiana-Dolhasca, DJ 155A Praxia-Bogdăneşti-Rîşca-Buda-Slătioara; DJ 177C Păltinoasa -Capu Cîmpului-Mironu-Valea Moldovei, DJ 178   Rădăuţi -Burla, DJ 178D  Soloneţ - Cajvana -DJ 178, DJ 178E  Cacica – Botoşana, DJ 178F Gălăneşti-Voitinel, DJ 208B Udeşti-Vereşti-Dumbrăveni, DJ 208C limita judeţului Botoşani -Vercicani, DJ 208D Suceava - Mitocu Dragomirnei-Adîncata-Hînţeşti, DJ 208E Forăşti-Oniceni, DJ 208U Mitocul Dragomirnei -Mănăstirea Dragomirna, DJ 208V  Pătrăuţi, DJ 209D Costîna-Dărmăneşti, DJ 209G Vicovu de Sus -Straja-Falcău-Brodina-Paltin-Nisipitu-Ulma, DJ 209K Marginea-Volovăţ-Vadu Vlădichii, DJ 209M Fălticeni-Rădăşeni-Rotopăneşti şi DJ 290 Fîntînele.

Şeful administraţiei judeţene a adăugat că aceste investiţii vor fi realizate cu prioritate pe drumurile care fac legătura cu mănăstirile din judeţul Suceava.

Nechifor a declarat că alte lucrări finanţate de Consiliului Judeţean vor viza întreţinerea drumurilor cu balast, respectiv reprofilări şi completări cu material pietros pe o suprafaţă de 420.000 de metri pătraţi. Astfel de lucrări vor fi realizate pe tronsoanele DJ 172 D Coşna, DJ 176 Brodina de Sus, DJ 208 B Bereşti-Şerbăneşti, DJ 208 D Hânţeşti-Bucecea, DJ 209 A Pocoleni – Mihăieşti şi DJ 209 G Brodina-Ulma.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că alte lucrări de tratamente bituminoase vor fi realizate pe o lungime de 34,7 kilometri de drumuri judeţene, pe DJ 209 A Cornu Luncii, DJ 177 A Stulpicani-Ostra şi DJ 175 Moldova Suliţa. De asemenea, pe 5,2 kilometri de drumuri va fi turnată îmbrăcăminte bituminoasă uşoară, aceste investiţii urmând să fie realizate pe DJ 208 E Forăşti şi DJ 208 T Grigoreşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava alocă 14 milioane de lei pentru plombarea drumurilor judeţene.
 Vizualizări articol: 1757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
CJ Suceava alocă 14 milioane de lei pentru plombarea drumurilor judeţene5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Decaparea vesela trimis de
(18 apr 2013, 13:53:50
Azi am vazut suprafete decapate pe B-dul George Enescu.Sunt portiuni din loc in loc,din cand in cand.Multe sunt decapate acolo unde asfaltul era perfect.Pai daca asfaltul era perfect atunci de ce s-au decapat?Care este logica?Pe cand vom renunta la tactica plombelor care nu tin deloc si vom turna covor asfaltic uniform?Ce se intampla cu asfaltul care e fost decapat?Gura lumii spune ca toata cantitatea de asfalt decapat pe Stefan cel Mare de firma puscariasului Vasile Puscasu a fost folosita la turnarea parcarilor si drumurilor din cadrul complexului sau de blocuri de langa Directia copilului.
2.   Alo trimis de
(18 apr 2013, 17:29:13
din cite stiu CONSILIUL JUDETEAN are in subordine o firma proprie de asfaltari si dezapeziri, de ce se aloca contracte paguboase altora dl NECHIFOR, de exemplu cei de la botosani au cistigat asta iarna contractul de desapezire in defavoarea celor din suceava si pe urma au venit cu costuri suplimentare de transport a materialului antiderapant de la botosani ,e cumva foarte adevarat? nici bine nu te-ai instalat si vrei buzunzrele pline?
3.   Trimis trimis de
(18 apr 2013, 20:01:37
La anul cite alte zeci de milioane vor trebui pt refacerea drumurilor noi facute anul acesta ?O ROMANIE plina de incapabili si de prost organizatori si lucrari facute de mintuiala si de aceea sintem la nivelul la care sintem in toate domeniile.
4.   Trebuie sa ne fie si rau pina va fi bine'!? trimis de
(18 apr 2013, 20:48:28
Oare de ce, dracu, la noi nu se poate ca la ceilalti din afara!.... In Ungaria, pentru a asfalta un petic de trotuar, au nevoie de 2 zile! Dar pentru fiecare petic sunt necesare vreo 6-7 operatii succesive. Iar cind se termina arta minunat, impecabil, parca ar fi in casa!( fara denivelari sau gropi, ca sa te impiedici, asa cu ar fi la noi...) Ce fel de oameni sunt acolo, cum fac aia, ca reusesc sa-i controleze!? De ce la noi nu se lucreaza in interesul cetatianului!? De ce oamenii nu observa cum se mimeaza munca? De ce se minuneaza si exclama: - ,,Ce fain ca se face... dar trebuie sa ne fie si rau pina ne va fi bine''!
5.   Problema de trei simpla trimis de
(18 apr 2013, 22:10:14
Cand te duci la stomatolog si iti pune o plomba ce se intampla? Iti spun eu: cade in cateva luni. De ce? Lucrare proasta? Incompetenta? Nu...se numeste doar ,,revino sa ti-o punem din nou:))" La fel cu strazile... cu pavelele... cu tot ce se construieste pe la noi. Suntem intro continua reabilitare? Suntem sau nu:->?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei