Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 53 (5260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Spectacol şi expoziţie cu vânzare, pentru un elev la „Artă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

De Mărţişor, Asociaţia Multicare Suceava, în colaborare cu Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, a organizat, la Iulius Mall Suceava, un eveniment caritabil, „Să trezim primăvara din noi”. Spectacolul şi expoziţia cu vânzare au avut menirea de a strânge cât mai mulţi oameni generoşi în jurul unui tânăr foarte talentat de la Colegiul de Artă, care are nevoie de ajutor. Este vorba de Ionuţ Niga, elev în clasa a X-a la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, care s-a remarcat, după cum l-a descris diriginta lui, profesoara Anca Varga, în primul rând, prin consecvenţă şi autodisciplină. Ionuţ este un elev talentat, pasionat de desen, preocupat mereu să afle lucruri noi. Familia acestuia se confruntă cu reale dificultăţi materiale, ceea ce face dificil parcursul şcolar al tânărului.

Colegii şi profesorii de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, împreună cu directoarea instituţiei, profesoara Alexandra Bejinaru, au hotărât să împletească din talentul şi inima lor un mărţişor pentru Ionuţ: evenimentul caritabil desfăşurat pe 1 Martie. Banii care s-au strâns din donaţii şi din vânzarea produselor handmade i-au fost donaţi lui Ionuţ, pentru a-şi acoperi o parte din cheltuieli.

 

Voluntariat

Felicitările care nu s-au vândut vineri, pictate, fiecare din ele, manual, de către elevi de la „Artă”, vor face obiectul unei expoziţii care va fi amenajată în cancelaria Colegiului de Artă, unde vor fi expuse şi o parte din picturile lui Ionuţ.

Exponatele pot fi vizionate şi achiziţionate până pe 8 Martie. Organizatorii evenimentului caritabil aduc mulţumiri Iulius Mall Suceava, pentru găzduire şi tipărirea afişelor şi invitaţiilor, profesoarei Iulia Buraciuc şi Grupului Coral „Crescendo”, profesorului Valentin Ianoş şi Grupului folk „Simbol”, de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”, Danielei Bejinariu, elevă la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, solistă în cadrul Grupului folk „Simbol”, profesorilor diriginţi Camelia Rusu Sadovei, Oana Chinchişan, Iulian Asimionesei şi Dana Mitu, pentru disponibilitate, implicare şi, nu în ultimul rând, tuturor elevilor voluntari de la Colegiul de Artă, care au realizat cu mâinile lor simboluri ale primăverii, împletite într-un mărţişor al prieteniei şi solidarităţii.

Merită felicitaţi şi membrii Ansamblului „Ciutura” din Brăieşti şi tinerii solişti de muzică populară Ana Maria Leuciuc şi Ilie Muntean, de la Şcoala Gimnazială Şerbăuţi. Asociaţia Multicare Suceava şi-a propus să iniţieze şi pe viitor o serie de acţiuni ca cea de vineri, menite să conducă la sensibilizarea opiniei publice şi la dezvoltarea voluntariatului, făcând apel la latura noastră umană în relaţiile cu semenii noştri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol şi expoziţie cu vânzare, pentru un elev la „Artă”.
 Vizualizări articol: 1285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacol şi expoziţie cu vânzare, pentru un elev la „Artă”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei