Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2012 - Anul XVII, nr. 159 (5064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accept

Municipiul Fălticeni va continua să transporte gunoiul la Târgu Neamţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a anunţat că deşeurile care se colectează în acest municipiu ar putea fi transportate până la sfârşitul anului la groapa de gunoi din Târgu Neamţ. Cătălin Coman a anunţat că în cursul zilei de joi, 12 iulie a.c., va participa la şedinţa de Consiliu Local Târgu Neamţ, în cadrul căreia se va discuta dacă se aprobă depozitarea deşeurilor din Fălticeni la groapa de gunoi a acestui oraş. Coman a explicat că groapa de deşeuri din Târgu Neamţ ar trebui să fie închisă începând cu data de 16 iulie 2012, însă autorităţile din acest oraş încearcă prelungirea termenului până la sfârşitul anului. „În principiu cei din Târgu Neamţ au obţinut un aviz pentru prelungirea acestui termen, însă trebuie o aprobare şi de la forurile europene. Obţinerea prelungirii termenului o fac cei din Târgu Neamţ, însă vrem să punem umărul şi noi. Vom trimite o notă prin care explicăm că nici noi nu avem unde să depozităm deşeurile, astfel încât prin prelungirea acestui termen reuşim să rezolvăm şi această problemă pentru municipiul Fălticeni”, a declarat Cătălin Coman.

El a adăugat că Primăria Fălticeni cheltuieşte anual o sumă de 800.000 de lei (opt miliarde de lei vechi) doar pentru transportul deşeurilor la Târgu Neamţ. Coman a spus că intenţionează să iniţieze o campanie de informare în rândul fălticenenilor cu privire la importanţa colectării selective a deşeurilor. El a arătat că în situaţia în care se va reuşi colectarea selectivă a gunoaielor, în mod sigur va scădea şi costul de transport al deşeurilor la groapa din Târgu Neamţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Fălticeni va continua să transporte gunoiul la Târgu Neamţ.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Municipiul Fălticeni va continua să transporte gunoiul la Târgu Neamţ1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei