Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2012 - Anul XVII, nr. 142 (5047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou”

„Buburuzele”, ultima serbare înainte de a păşi în clasa întâi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupa „Buburuzele”, formată din 20 de preşcolari, de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou”, situată la ieşirea din Suceava spre Ipoteşti, a încheiat ieri anul şcolar cu o serbare de adio, pentru că din toamnă vor păşi în clasa întâi. Coordonaţi de educatoarea Maria Doncean, copiii au pregătit un spectacol emoţionant, care a făcut ca despărţirea lor de personalul grădiniţei să fie şi mai grea, după cinci ani petrecuţi împreună.

O surpriză a fost şi prezenţa preşcolarului Călin Bănăţeanu, care, deşi s-a mutat anul trecut cu familia la Roşiori, după patru ani petrecuţi în grupa „Buburuzele”, a ţinut neapărat să revină în mijlocul colegilor săi, la serbarea de sfârşit de an, unde a primit şi un rol.

 

60 de...  absolvenţi

În acest an, trei grupe, 60 de copii, au terminat cursurile la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou” şi vor începe din toamnă clasa întâi. Programul zilnic la această grădiniţă este între orele 8:00 – 17:00. Administratorul grădiniţei, Narcisa Bompa, ne-a spus că până pe 1 august, copiii pot veni în continuare la grădiniţă, după acelaşi program, pentru activităţi recreative, de vacanţă. Grădiniţa va fi închisă doar în perioada 1 august – 1 septembrie.

Toţi copiii din această grădiniţă sunt repartizaţi pe grupe  personalizate: „Iepuraşi”, „Steluţele”, „Buburuzele”, „Îngeraşii”, „Fluturaşii”, „Albinuţele”, „Licuricii”, „Florile”.

În acest spaţiu educativ, unde cei mici se simt ca personajele de poveste care sunt viu colorate pe pereţi (fiecare sală de curs are alt decor), copiii sunt învăţaţi ce înseamnă milostenia, iertarea, blândeţea, bunătatea, întrajutorarea, care vin în sprijinul educaţiei celor şapte ani de acasă. Faptul că lista de înscrieri pentru anul şcolar 2012 - 2013 s-a încheiat, nu mai sunt locuri, spune multe despre personalul care are grijă de aceşti copii, de educaţia pe care le-o oferă copiilor şi de condiţiile oferite în grădiniţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Buburuzele”, ultima serbare înainte de a păşi în clasa întâi.
 Vizualizări articol: 3198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Buburuzele”, ultima serbare înainte de a păşi în clasa întâi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei