Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2010 - Anul XV, nr. 245 (4536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Viteză în noapte

Un tânăr în comă, altul cu picioarele rupte, după un grav accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr a ajuns la spital în comă, iar un altul a suferit fracturi la ambele picioare, după un grav accident rutier petrecut în plină noapte, pe fondul vitezei excesive. S-a întâmplat duminică, în jurul orei 1.40, pe DN 2E, în oraşul Vicovu de Sus, pe o porţiune dreaptă de drum, care în mod normal nu ar trebui să pună probleme unui şofer.

Poliţia precizează că Gavril P., în vârstă de 29 de ani, localnic din Vicov, aflat la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în Anglia, circula cu viteză excesivă pe carosabilul umed, într-un moment de neatenţie derapând şi ieşind în afara drumului. Autoturismul s-a lovit cu o violenţă extremă de un cap de pod de la marginea şoselei.

În maşină se aflau trei tineri, toţi localnici, doi dintre ei fiind răniţi grav. Este vorba de şofer, diagnosticat cu fractură de femur drept şi fractură de gambă stângă şi de pasagerul Virgil C., în vârstă de 22 de ani, acesta din urmă ajungând la spital în comă de gradul II-III, cu leziuni grave la cap.

Oameni legii de la Poliţia oraşului Vicovu de Sus încercau ieri să afle de unde veneau tinerii la ora respectivă şi dacă băuseră. Din cauza stării de sănătate şoferul nu a putut fi verificat pe loc în vederea stabilirii alcoolemiei, însă la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr în comă, altul cu picioarele rupte, după un grav accident.
 Vizualizări articol: 1029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Un tânăr în comă, altul cu picioarele rupte, după un grav accident4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne, n-am scapat inca de astia! trimis de
(18 oct 2010, 14:26:40
"Poliţia precizează că Gavril P., în vârstă de 29 de ani, localnic din Vicov, aflat la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în Anglia, circula cu viteză excesivă pe carosabilul umed, într-un moment de neatenţie derapând şi ieşind în afara drumului."

nu mai pleaca odata tampitii astia inapoi de unde au venit... ca-i satula lumea de cretinii astia care se cred soferi.
2.   Fals trimis de
(18 oct 2010, 15:43:42
Deci sa va spun cum a fost,eu sunt din localitate si stiu.
Gabi cel care conducea,e in stare grava la spital dar o sa isi revina,are picioarele si mainile rupte,asa am auzit.Iar Gelu (Virgil) a fost in coma la spital la Suceava dar noaptea trecuta am inteles ca a decedatcrying cel din urma din cauza impactului f puternic a fost proiectat prin parbriz si a fost aruncat cativa metri si corpul lui sa oprit in poarta spalatorii unde a fost accidentul,el avea bazilul spart,numeroase fracturi la cap si mainile si picioarele rupte.Indiferanta oamenilor din noaptea accidentului ma durut.pe Gelu l-au invelit cu o patura crezand ca a murit pe loc,adevarul este ca nici nu sufla.Gelu a fost chemat acasa putin mai devreme dar nu a vrut sa mearga,a zis ca mai sta si vine cu Gabi acasa,nu a ascultat si uite unde am ajuns,suferinacryingSi politia de la Vicov site prea bine de unde veneau ei dar nu vor sa spuna.Voi de la monitorul intai informati-va corect si dupa scrieti,erau doar doua persoane in masina
3.   :(( trimis de
(18 oct 2010, 15:52:59
Sper sa fi primit o informatie falsa,cum ca Gelu(Virgil)ar fi decedat pentru ca nu pot sa realizez acest lucru,era un tanar plin de viata si increzator,nu vreau sa cred ca el,tocmai el sa moara,am avut ocazia sa ii cunosc pe amandoi pt ca suntem toti de aici din apropiere.Poate daca purtau centura de siguranta si masina avea aerbeguri sacapau cu mult mai puntine decat au acuma.
4.   Fals trimis de
(18 oct 2010, 17:44:17
Gelu nu e mort...e inca in coma..si erau 3 in masina dar celalalt baiat a ramas cu un soc puternic...eu tin legatura cu rudele lui si stiu sigur....intr-adevar e destul de grav dar sa speram k D-zeu il va tine in viata el nu are nicio vina..sincer mai rar baiat ca el
5.   Rugaminte trimis de
(18 oct 2010, 17:59:39
rog cei care comenteaza sa nu mai dea cu presupusul , deoarece citesc articolul rude , prieteni .
in caz ca stiti ceva sigur 100% e bine sa scrieti. din auzite stiu si eu multe variante .

Lupta Gelu
6.   TERIBILISM ! trimis de
(19 oct 2010, 13:28:39
Imi dau seama ce suparati sunt parinti si rudele acestor tineri dar trebuie sa accepte situatia fiindca tineretul de azi este foarte diferit de cum au fost tineri acum douazeci de ani sau mai mult . Sunt o persoana mai in varsta si cunosc comportamentul tinerilor din vremurile mai indepartate dar in trecut nu erau asa multe masini si nici tineri nu mergeau in strainatate ca apoi sa vina acasa si sa faca probleme familiei . Or ce tanar care are o masina puternica are tentatia sa-i probeze performantele mai ales atunci cand se afla si cu alti tineri impreuna ceia ce s-a intampat si in cazul de fata . Nu este primul caz si nici ultimul totusi ar trebui facut ceva sa nu mai fie atat de multe accidente de acest gen , ma refer la faptul ca tineri se duc la discoteca sau la o petrecere cu masina sa-si etaleze performantele masini si daca se intampla sa mai consume si un pahar de bautura se produc evenimente foarte tragice care se rasfrang asupra intregi comunitati . Imi pare foarte rau .
7.   Asa este trimis de
(19 oct 2010, 14:28:50
asa este in ziua de azi se bea mult alcool si masini cu volan pe dreapta.se dau mari si faimosi si se ajunge unde se ajunge
8.   ... trimis de
(20 oct 2010, 00:12:48
Dumnezeu sa te ierte Gelu , condoleante familiei . sad
9.   Adevarul trimis de
(20 oct 2010, 23:32:16
vreau sa stiu daca chiar a murit gelu...sa raspunda cineva care stie sigur ce s a intamplat cu el...in noaptea cu pricina nu avea ce sa i faca nimeni poate era si mai rau dak il misca cineva sa l transporte cu masina personala si dak patea ceva cei care il luau de acolo raspundeau chiar puteau fi acuzati de omor din culpa.sper sa nu fi murit...nu l cunosc dar am vazut accidentul si am ramas socata si ingrozita.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei