Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2010 - Anul XV, nr. 179 (4470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Importat din Franţa

Electro-dance-ul îşi găseşte tot mai mulţi adepţi printre tinerii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Electro-dance, noul stil de dans inventat în Franţa în urmă cu aproape patru ani, câştigă tot mai multă popularitate printre tinerii suceveni.

La Suceava, putem vorbi deja de o comunitate de electro-danceri, tineri care se adună de fiecare dată la evenimentele organizate de Asociaţia “Youth Can Do It”, cea care, timp de trei luni, a oferit lecţii gratuite de electro-dance, având ca traineri pe campionii naţionali ai acestui stil de dans.

Nu mai departe de săptămâna trecută, la Suceava, în Club Babylon, a avut loc un concurs naţional de electro-dance („Vertifight România II”), cu participanţi din peste zece judeţe, iar cap de afiş – campionul Franţei la electro-dance, Reyndie, aflat pentru prima dată în România.

Sutele de tineri prezenţi au asistat la desemnarea câştigătorilor celor trei categorii: la începători, jAKer (Galaţi), intermediari, Yakim Electro (Satu Mare), iar la profesionişti, Kristal (Buzău).

Fondul muzical la acest concurs a fost asigurat de DJ Vlado, iar atmosfera a fost întreţinută de Sandu aka MC AXXL.

Cei mai buni dintre participanţi au beneficiat de un masterclass (curs de dans) chiar sub îndrumarea campionului francez, care le-a arătat ultimele noutăţi din ţara în care s-a născut acest stil de dans.

Responsabil de toate acestea, Vlad Alexandru Grosar, preşedintele asociaţiei “Youth Can Do It”, a declarat că seria demonstraţiilor de electro-dance în Suceava, începută în 2009, la Night Music-Festival antiviolenţă, va continua, fiind programate deja mai multe evenimente de acest gen şi pe parcursul acestei luni, avându-l ca invitat pe CriZZa - campionul naţional la electro-dance, unul dintre evenimente fiind pe 27 august, la cea de a doua ediţie a Night Music-Festival antiviolenţă.

„Electro-dance reprezintă un stil de dans alimentat de imaginaţia fiecăruia, fiind o alternativă interesantă a petrecerii timpului liber. Se dansează pe muzică electronică, mai exact pe genul electro-house, şi poate înlocui cu succes exerciţiile sportive pentru menţinere fizică, fiind la fel de sănătos pe cât este de plăcut de practicat”, a explicat Vlad Alexandru Grosar, precizând că oricine practică electro-dance şi doreşte să se alăture comunităţii dansatorilor din România şi nu numai este invitat să acceseze www.DanceGeneration.ro.

În România, promotorii electro-dance-ului sunt Vlad Alexandru Grosar (Suceava), Marinel Rus (Bistriţa-Năsăud) şi Voicu Tudor Rogojan (Cluj).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Electro-dance-ul îşi găseşte tot mai mulţi adepţi printre tinerii suceveni.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 18 voturi
Electro-dance-ul îşi găseşte tot mai mulţi adepţi printre tinerii suceveni4.8518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei