NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
miercuri, 6 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 53 (5260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9771 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6576 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Minifotbalul inflamează FRF-ul!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Pentru că poziţionarea în timp a acestul articol nu este avantajoasă pentru subiecte legate de Liga Campionilor, mă voi îndrepta către alte subiecte. În primul rând, mă grăbesc să salut isprava lui Sougou, care a schimbat cursul meciului Marseille-Troyes. Plecat ca rezervă, Sougou a intrat la 0-1 şi a furnizat pasele de gol la cele două reuşite ale gazdelor. N-aş folosi epitete umflate, că nu trebuie să daţi clic, aş spune doar că au fost faze curate, rezolvate altruist de fostul jucător al CFR-ului. Apropo de „săraca fată bogată”, campioana en titre a României n-a reuşit să dea nici măcar un gol în 2013, în patru jocuri oficiale! La Cluj nu mai are cine să întoarcă un scor nefavorabil, să-şi pună amprenta asupra jocului, iar atacul, mai ales în lipsa lui Kapetanos, pare un adevărat chin.

Închei cu o referire interesantă la minifotbal, ramură la care Suceava a obţinut în 2011 o medalie de bronz la nivel naţional prin Railex. Bucureştenii n-au făcut niciodată furori la nivel naţional, ultima dată campioana ABC United nici măcar n-a ajuns la turneul final, fiind eliminată la baraj. Asta se pare că l-a ambiţionat pe finanţator, fiindcă în această iarnă a adus lângă foşti divizionari A în fotbalul mare (Petre Marin, Cătălin Liţă, Ciprian Mozacu, Ilie Poenaru, Sorin Bucuroaia) şi doi fotbalişti activi de la naţionala de futsal, între care şi cel considerat cel mai valoros jucător şi totodată căpitanul echipei, Florin Matei! Ameninţaţi cu excluderea de la naţionala de futsal, cei doi au rupt pisica în două: au decis să renunţe la naţională! Acest lucru a produs mare deranj la FRF, de care ţine fotbalul în sală, ajungându-se la un conflict deschis cu Federaţia de Minifotbal, o organizaţie complet separată. Nu mai departe de săptămâna viitoare, echipa din care fac şi eu parte parte va înfrunta trupa ABC-ului şi poate vă voi împărtăşi aici impresiile, asta dacă nu cumva vor fi prea stânjenitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minifotbalul inflamează FRF-ul!.
 Vizualizări articol: 1238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minifotbalul inflamează FRF-ul!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei