Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 251 (5458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Cu Băsescu nu se poate negocia pentru că ştie că pleacă

Luni, 28 Octombrie 2013 (18:04:29)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, întrebat despre Comisia Guvern-Preşedinţie care discută pactul de coabitare, că nu se poate negocia cu Traian Băsescu pentru că acesta ştie că va pleca, liderul PSD arătând că preşedintele nu se va duce chiar acasă, ci, probabil, va merge la "vreun tribunal".

Întrebat despre activitatea Comisiei Preşedinţie-Guvern care discută despre problema pactului de coabitare, Ponta a răspuns: "Cu domnul Băsescu nu ai ce să negociezi, că domnia sa ştie că pleacă şi probabil nu pleacă chiar acasă, o mai pleca şi el la vreun tribunal pe undeva şi atunci încearcă să ne facă cât mai mult rău până pleacă".

El a mai spus, în acest context, că nu se aşteaptă ca cineva să îl înţeleagă pe preşedintele Traian Băsescu.

"Dacă aşa a decis domnia sa, să plece cu cât mai mult rău, e o decizie pe care eu nu o înţeleg, dar nici nu mă aştept ca cineva să-l înţeleagă pe preşedinte", a adăugat Ponta.

Întrebat de ce ar ajuge Băsescu la tribunal şi în ce dosare ar fi implicat, Ponta a răspuns: "Numai dânsul ştie dosarele. Eu nu le ştiu".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, referitor la acordul de colaborare preşedinte-premier, că trebuie să mai aibă loc o întâlnire şi după aceasta va lua o decizie cu privire la acesta.

Băsescu a spus, vineri, într-o emisiune difuzată de B1 TV şi evz.ro, că, deşi a anunţat, nu a luat imediat o decizie în cazul acestui pact de coabitare întrucât există un mecanism de analiză, specificat în pact, care trebuia parcurs, aspect pe care consilierii săi i l-au adus la cunoştinţă.

Preşedintele a mai spus că în cursul zilei de joi trebuia să aibă loc o ultimă întâlnire între reprezentanţii celor două părţi, dar că "Guvernul a declinat-o, a amânat-o".

"Să vedem dacă se va întâmpla astăzi. Voi lua o decizie după ce se produce şi această întâlnire", a spus şeful statului.

El a menţionat că, la sfârşitul acestor discuţii, care se vor materializa şi cu un document, care nu va fi anexă la acordul de colaborare, ci va fi doar o constatare a ceea ce s-a respectat şi ce nu, va lua o decizie.

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, marţi, că negocierile dintre Guvern şi Preşedinţie avansează în direcţia cea bună, spre o funcţionare corectă la nivel instituţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Cu Băsescu nu se poate negocia pentru că ştie că pleacă.
 Vizualizări articol: 961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Cu Băsescu nu se poate negocia pentru că ştie că pleacă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei