Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 251 (5458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Dan Diaconesc a-nviat? Mincinos a-nviat!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mare tam-tam în piaţa naţiunii pe seama învierii lui Dan Diaconescu, care, cică, şi-a găsit un cuib nou pentru ca televiziunea sa - „OTV”, pe larg „Oligofrenia televizată”, să fenteze plata datoriilor către statul român şi să-şi debiteze din nou inepţiile.

Serialul cu Elodia, emisiunile cu Ogică şi cu fel de fel de vindecători închipuiţi vor fi emise de acum încolo din Vatican, pretinde el. Dintr-un spaţiu locativ de 500 de metri pătraţi, pe care i-a obţinut într-o biserică. Cică şi adresa lui electronică are la bază această asociere: „otvatican”.

Poate că Diaconescu ar fi avut ceva mai mult succes cu musulmanii. Fiindcă Vaticanul, care ţine mult la înlăturarea oricărei minciuni ce îi poate atinge integritatea, zice că din gura lui Diaconescu ies nişte aberaţii. Nimic surprinzător pentru noi, asta fiind specialitatea individului. „Licenţa de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului într-o biserică şi rezidenţa obţinută de Diaconescu aici sunt absolut false şi nefondate”, declară chiar purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi.

Că Diaconescu e un retardat mincinos nu-i vreo noutate. Că din postul lui de televiziune a ieşit un partid, nu-i cine ştie ce izbândă. Anterior, un partid rezultase din paginile unei reviste – “România Mare” - scrise cu cerneală obţinută dintr-un amestec unic de ură şi minciună, omologat de chimistul Vadim Tudor. Nici că “titani” ca Ion Cristoiu au apărut adesea pe sticla otevistă nu-i de mirare. Cristoiu nu-i nici pe departe un intelectual. El doar joacă rolul unui intelectual. Locuieşte cu Diaconescu pe acelaşi palier de inteligenţă şi îşi împrumută unul altuia zahăr şi ulei, când rămân în pană, ca între buni vecini.

Întrebarea cu adevărat serioasă este cine a împins în faţă această ofensă adusă inteligenţei. Şi ajungem la acelaşi răspuns, unicul valabil în România: băieţii cu ochi albaştri. Şi acum vin eu cu altă întrebare: oare serviciile noastre secrete nu pot racola pentru munca lor, cu adevărat importantă, nişte oameni cu adevărat inteligenţi şi care – atenţie! – să nu facă ţara de râs? 

Băieţi, vă rog gândiţi-vă serios la asta! Că tot din banii noştri vi se plătesc salariile de “n” ori mai mari ca ale noastre!

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Diaconesc a-nviat? Mincinos a-nviat!.
 Vizualizări articol: 1651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Dan Diaconesc a-nviat? Mincinos a-nviat!5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce sa faca.... trimis de
(28 oct 2013, 14:15:24
baietii cu ochii de peruzea daca nu ar gasi teren fertil in multimea de idioticudreptde vot care fac audienta pt diaconesti,vadimi,cristoi ori ori alte personaje din massmedia carpatina care par mai putin agresive dar la fel de nocive .........Asta e, sa recunoastem - multi , prea multi prosti ! Suntem campioni la Analfabeti cu Diploma !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei