Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 197 (5404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta:Spre deosebire de Băsescu,eu i-am trasat Ramonei Mănescu sarcini ce ţin de transporturi

Luni, 26 August 2013 (18:33:26)

Ramona Mănescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care îi vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adăugând că, "spre deosebire de preşedintele Băsescu", el i-a trasat numai sarcini din domeniu şi că nu ar fi propus-o ca ministru dacă nu era mulţumit de activitatea ei

Ramona Mănescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care îi vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adăugând că, "spre deosebire de preşedintele Băsescu", el i-a trasat sarcini din domeniu şi că nu ar fi propus-o ca ministru dacă nu era mulţumit de activitatea ei.

"Cred că se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de preşedintele Traian Băsescu, eu i-am trasat sarcini care ţin de transporturi. Am văzut că, din grabă, preşedintele i-a trasat şi sarcini care ţin de alte ministere. Eu am vorbit cu ea doar despre ce ţine de Ministerul Transporturilor'", a spus Ponta.

El a precizat că, miercuri dimineaţa, se va afla la sediul Ministerului Transporturilor pentru a discuta cu noul ministru obiective concrete pe termen scurt şi mediu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, în intervenţia la scurta ceremonie de învestire în funcţie a noului ministru al Transporturilor, că îi doreşte Ramonei Mănescu mult succes şi îşi exprimă speranţa că nu va "mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA".

"În primul rând vă felicit pentru numirea în funcţia de ministru şi cred că ar trebui să priviţi la patru lucruri: privatizarea CFR Marfă, absorbţia fondurilor europene, tronsonul Nădlac-Arad, pentru că restul tronsoanelor de la Sibiu sunt în execuţie, şi metroul bucureştean", a spus Băsescu, după ce Ramona Mănescu a rostit jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor.

Crin Antonescu, liderul PNL şi preşedintele Senatului, a plecat de la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, desfăşurată la Palatul Cotroceni, înainte ca şeful statului, Traian Băsescu, să îşi ţină discursul specific pentru aceste ceremonii.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, că "toată lumea" a constat existenţa unui şir de coincidenţe legate de multiplicarea dosarelor liberalilor la DNA, el adăugând că "unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta, uite ce frumos, ce le-a mai tras-o liberalilor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta:Spre deosebire de Băsescu,eu i-am trasat Ramonei Mănescu sarcini ce ţin de transporturi.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta:Spre deosebire de Băsescu,eu i-am trasat Ramonei Mănescu sarcini ce ţin de transporturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei