Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 197 (5404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Liderii USL s-au întors nervoşi din concediu, poate se calmează aflând situaţia ţării

Luni, 26 August 2013 (19:00:49)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că liderii USL par a se fi întors din concediu nervoşi, el spunând că speră că aceştia se vor calma când le va oferi informaţii "grave"despre ţară, cum ar fi creşterea şomajului şi scăderea investiţiilor.

"Mica mea conferinţă de presă este ocazionată exact de încheierea vacanţei liderilor USL, care, după cum vedeţi, imediat ce s-au întors, au reuşit, după 45 de zile, să dea şi o nominalizare pentru ministrul Transporturilor. Este un progres", a spus Băsescu.

El a precizat că liderii USL s-au întors din concediu "nervoşi".

"Singurul lucru pe care îl constat este că s-au întors nervoşi din concediu. Poate se calmează aflând situaţia ţării, lucru care pe mine mă îngrijorează, şi pot să vă spun că în această vară am avut mai mult timp să stau de vorbă cu oamenii, să merg prin ţară şi să le aflu îngrijorările. Dacă nu au timp (liderii USL, n.r.) să meargă în ţară datorită conducerii ţării prin televiziuni - trebuie să stea prin studiouri pentru că acolo pare a fi locul lor de muncă - vreau să le dau câteva informaţii grave", a spus Băsescu.

El a menţionat că şomajul a crescut şi că investiţiile au scăzut.

Crin Antonescu, liderul PNL şi preşedintele Senatului, a plecat de la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, desfăşurată la Palatul Cotroceni, înainte ca şeful statului, Traian Băsescu, să îşi ţină discursul specific pentru aceste ceremonii.

Antonescu a asistat numai la momentul citirii decretului prezidenţial de numire a Ramonei Mănescu, a rostirii de către aceasta a formulei jurământului, iar, după ce aceasta i-a înmânat şefului statului jurământul semnat, liderul PNL a părăsit sala, înainte ca Băsescu să ia cuvântul.

Ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni a fost foarte scurtă, durând câteva minute.

Ramona Mănescu a depus, luni, jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor, într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni, la care au luat parte preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor şi membri ai Guvernului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Liderii USL s-au întors nervoşi din concediu, poate se calmează aflând situaţia ţării.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Liderii USL s-au întors nervoşi din concediu, poate se calmează aflând situaţia ţării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei