Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 197 (5404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prahova: Construcţia nodului rutier de acces pe autostrada A3 va costa aproximativ 5 milioane euro

Luni, 26 August 2013 (17:13:08)

Nodul rutier de acces pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti care va fi construit în comuna prahoveană Gherghiţa va costa aproximativ 5 milioane de euro şi va fi realizat din bugetul judeţului Prahova, conform unei hotărâri aprobate, luni, de Consiliul Judeţean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Amenajare nod rutier (acces) intersecţie A3 cu DJ 100B, comuna Gherghiţa, judeţul Prahova", indicatori aprobaţi prin votul consilierilor judeţeni din Prahova, valoarea totală a investiţiei în acest nod de autostradă va fi de 21.920.591 de lei, respectiv aproape 5 milioane de euro.

Potrivit documentului aprobat de Consiliul Judeţean Prahova şi obţinut de MEDIAFAX, beneficiarul acestei lucrări va fi judeţul Prahova, iar banii vor fi asiguraţi din bugetul local al judeţului. Durata de realizare a investiţiei va fi de 12 luni, vor fi realizate două intersecţii de tip giraţie, iar nodul rutier va fi iluminat cu 182 de stâlpi care reprezintă parte a indicatorilor tehnico-economici.

Contactat telefonic, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti din cadrul CNADNR, Ionel Ciobanu, a declarat că nodul rutier care va fi construit la Gherghiţa din fondurile Consiliului Judeţean va fi primul de acest gen construit în judeţul Prahova şi al doilea nod rutier de pe A3, după cel de la Snagov.

Până în prezent nu se ştie când vor începe lucrările pentru construirea acestui nod rutier.

Săptămâna trecută, CJ Prahova a aprobat, pe lângă indicatorii tehnico-economici ai investiţiei, achiziţionarea de servicii juridice de consultanţă, de asistenţă şi de reprezentare pentru exproprierile necesare realizării acestui nod de autostradă. La acel moment, preşedintele CJ Prahova Mircea Cosma, afirma că printre cei care vor fi expropriaţi în vederea construirii nodului de autostradă de la Gherghiţa se numără omul de afaceri Costel Căşuneanu şi un angajat al Prefecturii Prahova, informaţie confirmată de autorităţile locale din Gherghiţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prahova: Construcţia nodului rutier de acces pe autostrada A3 va costa aproximativ 5 milioane euro.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prahova: Construcţia nodului rutier de acces pe autostrada A3 va costa aproximativ 5 milioane euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei