Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 197 (5404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Acele mari pârţuri care au schimbat istoria lumii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O vorbă de o mare adâncime susţine că istoria lumii s-ar fi scris altfel dacă nasălăul Cleopatrei ar fi fost olecuţă mai scurt. E un fel metaforic de a spune că micile caracteristici personale ale aleşilor lumii produc mari valuri, care traseză uneori neaşteptat parcursul istoric al omenirii.

Acuma, iată cum ies la iveală nişte documente secrete inedite, care arată că temutul adolf hitler îşi crease o dependenţă de un cocteil format din medicamente şi droguri. Cu puţin sifon, probabil, o măslină şi o umbreluţă. Aşa se menţinea el în formă, aşa îşi procura energia necesară pentru a-şi pune în aplicare planurile malefice. Aşa a reuşit, până la urmă, să transforme Europa într-un imens cimitir.

Dar şi în particular depindea de cocârţul respectiv. Când mergea să-i desfacă picioarele evei braun şi să o pompeze până în zori, lua o porţie bună de cocaină, care îi susţinea virilitatea ariană. În treacăt fie zis, aceeaşi metodă o practică azi alt îmbrăcat în uniformă nazistă, mazăre, când merge la frecat bunăciuni pe litoralul său. Fac aluzie desigur la parada aia de modă, când redusul rârâit care conduce Constanţa a apărut pe podiumul de prezentare echipat în uniformă de ofiţer german din al doilea război modial.

Tot acum, documentele secrete scot la iveală un amănunt care produce peste decenii râsul. Hitler suferea de nişte flatulaţii groaznice. Adică trăgea nonstop pârţuri, vânturi sau gaze – spuneţi-le cum vreţi – pentru care nu mai găsea mandatul de arestare potrivit în maţe. Contra acestui neajuns, farmacistul său personal îi prescria un praf special, pe bază de otravă de şoareci.

Aşa s-a scris una dintre cele mai oribile pagini ale istoriei: susţinută de o producţie industrială de gaze abdominale.Câţi alţi mari pârţâitori celebri nu au activat şi activează, fără ca noi să cunoaştem secretul gazos din spatele ascensiunii lor?

Apropo, care o fi producţia de gaze a ăstuia al nostru– „băşescu”, aşa îi spun francezii – mai ales că are un nume predestinat? Eu tot o întreb pe udrea când o văd.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acele mari pârţuri care au schimbat istoria lumii.
 Vizualizări articol: 1860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Acele mari pârţuri care au schimbat istoria lumii4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(26 aug 2013, 12:50:55
băşinoşi ce-ntinează nobilele idealuri ale corupţiei
ce dorm cu dosare sub pernă şi se bâlbâie-n somn
ce par serioşi ca un atac de cord ... flatulând idei
la ACEL beşinos de Referi ? greşeşti ! EL E DOMN !!!
2.   ...in poze trimis de
(26 aug 2013, 14:00:40
cand o vezi pe udrea-n poze, belitule...ca scrii si prost, dupa cum si gandesti, de-altfel...vrabia malai viseaza...uratule!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei