Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 197 (5404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Moartea e live!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înmormântarea lui Costică Ştefănescu trebuia să aibă loc vineri, dar a fost amânată o zi pentru că se suprapunea cu cea a „autoproclamatului”. Oare am înnebunit cu toţii? În ţara asta nu se mai poate nici măcar muri! Pe vremuri, babele de la mine de la ţară lăsau cu limbă de moarte să aibă fanfară la înmormântare, acum nu se mai poate fără televiziune. Nu ştiu la ce mai foloseşte facultatea aia de jurnalism, că tot ce te-nvaţă acolo e teorie din alte vremuri. Mă întreb ce-o fi fost în mintea reporterilor care mureau în fundul „urmaşilor la tron”, dar şi a realizatorilor care îşi lăsau spaţiul emisiunilor invadat de intrigile cernitei „case regale” (haoleu, mâncaţaş, delfinu cu faţă de papagal guşat a fost detronat de delfinu cu faţă de interlop!). Vreau să cred că n-au făcut-o din convingere, altfel suntem definitiv pierduţi.

Să ne refugiem, deci, în lumea sportului, nu că asta ar fi mult mai curată decât lumea-lume, dar măcar ne place. Am asistat la un meci de pomină al Stelei la Mediaş, Reghecampf trimiţând în teren o echipă bulversantă pentru toţi, dar mai ales pentru goalkeeper-ul propriu, care a uitat cum se face bătaia la săritură! Tătăruşanu, unul dintre cei trei titulari uitaţi de Reghe în echipă, a oferit una dintre cele mai hilare faze posibile pe un teren de fotbal, una care îşi are locul în orie antologie cu portari. La acea minge aeriană a reacţionat ca la o farsă, ca atunci când sari pe ceea ce crezi că e o trambulină, dar care se dovedeşte a fi doar o biată platformă. A urmat replica celor de la Mediaş, una încă şi mai reuşită. N-am mai râs de mult ca atunci când l-am văzut pe băiatul ăla cu tricoul în mână, după ce realizase că va primi al doilea galben: primea felicitările coechipierilor ca un impotent în noaptea nunţii! Nu i-a venit ideea să le ceară colegilor să-i facă un paravan pentru a se putea îmbrăca la adăpost de ochii arbitrului, ca un adevărat pudic... În fine, depăşind momentele comice, am tot aşteptat la conferinţa de presă o întrebare care n-a venit, pe adresa lui Reghe. Dacă tot s-a bătut cu pumnul în piept că îşi pregăteşte jucătorii pentru meciuri din trei în trei zile, din acest motiv declarându-se nemulţumit de amânarea etapei viitoare, cum se explică echipa aliniată cu Gazul? Cam multe feţe are şi Reghecampf ăsta...

Două vorbe şi despre Simona Halep, deşi ar merita mult mai multe. La cei aproape 22 de ani, fata asta rescrie tenisul feminin românesc! După încă o victorie în 2013, a patra, devine singura jucătoare de tenis de la noi care câştigă atâtea turnee pe parcursul unui singur an şi porneşte pe urmele Virginiei Ruzici, care are 12 în total. La şi mai multe!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moartea e live!.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Moartea e live!4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei