Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 197 (5404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: E timpul ca Victor Viorel Ponta să guverneze, nu să televizeze

Luni, 26 August 2013 (19:16:54)

Preşedintele a declarat, luni, că "este timpul ca premierul Victor Viorel Ponta să guverneze, nu să televizeze", el menţionând că "drumul pe care merge ţara este unul periculos" şi că nu mai are încredere în Guvern, pentru că cei care îl compun se dovedesc a fi incompetenţi.

"Voi avea tot mai des intervenţii care să arate realităţile, nu o să le expun toate într-o zi pentru că aşa se poate crea confuzie. Dar voi umbla în ţară şi voi vorbi despre realităţile din ţară. Cred că Guvernul trebuie să lase luptele politice şi să guverneze. Este timpul ca domnul Victor Viorel Ponta să guverneze, nu să televizeze şi nu să se lupte politic. El este copreşedinte USL, dar înainte de toate este prim-ministru al Guvernului României şi cred că românii sunt mai puţin interesaţi de ce crede Victor Viorel Ponta despre preşedinte, dar vor să audă cum reduce şomajul, cum creează locuri de muncă, cum relaxează investiţiile, cum se utilizează banii europeni din actualul exerciţiu bugetar şi din viitorul exerciţiu bugetar", a spus Băsescu.

Preşedintele a ţinut să menţioneze că el nu mai este în campanie şi că procentele pe care le are, deşi sunt "în creştere", nu îl mai ajută la nimic din punct de vedere electoral.

"Ce nu înţelege Victor Viorel Ponta, ca şi mulţi alţi analişti: eu nu sunt în campanie, eu nu mai candidez la nimic. (...) Sunt în creştere procentele mele în sondaje, e într-adevăr, dar eu nu mai candidez la nimic, nu mai sunt dădaca unui partid parlamentar, nu mai îmi folosesc la nimic, de aceea mi se pare că nervii, nervozitatea lui Crin Antonescu, a premierului Victor Ponta, utilizarea unor etichetări nepotrivite. Ar trebui să fie calmi, să privească cu responsabilitate realităţile ţării şi îi atenţionez că drumul pe care merge ţara este un drum periculos pentru că Guvernul nu îi stabileşte traseul", a spus preşedintele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: E timpul ca Victor Viorel Ponta să guverneze, nu să televizeze.
 Vizualizări articol: 1162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: E timpul ca Victor Viorel Ponta să guverneze, nu să televizeze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei