Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 195 (5402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Lucian AVRAMESCU

Lucian AVRAMESCU


Dă-te jos din elicopterul meu!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Băsescule, dă-te jos, dar dă-te jos repede, acum, până nu încep să înjur și știi că înjur apăsat, din elicopterul meu. I-am înjurat până și pe ai mei. Hai, cu blândețe, dă-te jos! Elicopterul pe care ți l-am închiriat ca președinte nu e pentru făcut partide și pentru nășit primari. Tu faci o mie de kilometri pe zi din nuntă în nuntă, din iarmaroc în iarmaroc, zâmbești și pupi prunci, gratulezi babe, doar, doar vei închega un partid. Pentru cine? Pentru tine, firește și pentru madam Udrea.

Vrei să-ți faci partid? Ia-o la pas, cu banii tăi, prin țară și, înainte de asta, dă-ți demisia. Legea, legea aia de-i faci zilnic felație, nu vrea, nu-i place și atunci e viol. Oprește-te din violatul legii, Băsescule! Vrei partid pentru Udrea? Trimite-o în gumari din sat în sat, din urbe în urbe, să îndestuleze poporul. Cu promisiuni, cu zâmbete, cu ce-o mai avea ea de dat poporului. Poate-i lămurește. Poate-i câștigă. Dar dă-te jos din elicopterul meu fiindcă nu e voie, constituțional, să-ți faci partid, pentru tine și pentru Udrea, pentru Udrea și pentru tine, pentru voi amândoi, iar eu nu mai am chef să-ți dau elicopterul. Eu, alegătorul, plătesc combustibilul, eu, alegătorul, plătesc șoferul de elicopter și mașinile care se țin de el pe dedesubt și pușcașii din pomi care te păzesc și Guvernul, de zece ori mai mare decât cel din Victoriei, care lucrează pentru partidul tău. O să le cer și lor lefurile înapoi, dar până una alta, dă-te jos din elicopterul meu. E al președintelui României (tu ești oricum un președinte pârât), iar președintele nu face partide.

Mii de agenți aleargă pentru tine să-ți încropească partid, instituții plătite să fie în slujba mea, cetățeanul, muncesc pentru tine și iluzia ta de a avea iar putere și iar muiere, ca-n cântecul ăla deocheat. Statul, care de un deceniu ești tu, statul plătit de mine se agită să-ți facă partid. Ai luat vilele lui Ceaușescu, pe toate, le-ai reaurit fiindcă nu te puteai tăvăli doar în aurul subțire al regretatului, dar dă-te jos din elicopter. Am și eu limitele mele de răbdare. Pupi copii, bei halbe cu plebea, te arăți îndrăgostit de țațe, iar unele, bietele, te cred. Te-au mai crezut și alte dăți și le-ai ciuruit bătrânețile. Tu știi că naivii uită, iar proștii iartă. Te arăți, ziceam, îndrăgostit de țațe și iubitor de prunci pe care i-ai pocni mintenaș. Știu de ce țață ești îndrăgostit, știe tot neamul, nu mai e un secret pentru nimeni, dar dă-te jos din elicopterul meu. Îmi cheltuiești nu doar ultima benzină, ci ultima resursă de răbdare.

Băsescule! Îți mai zic o dată! Nu mai alerga cu elicopterul meu după primari și după slugi, și după sedii, și după trădători, prefăcându-te că alergi să pupi copii și să vezi dacă neînceputa autostradă a lui Boc n-a fost cumva începută. Rabd, eu, alegătorul, fiindcă sunt născut să rabd. Dar nu mai vreau să te dai cu elicopterul meu. Atât! Vrei partid? Fă-ți-l, dar fără elicopterul meu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dă-te jos din elicopterul meu!.
 Vizualizări articol: 3738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Dă-te jos din elicopterul meu!5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(23 aug 2013, 12:13:09
urinoterapia nefiltrată băsistă
prin ignoranţa ce ( la noi) ţine loc de adevăr
funcţionează brici ( nu doar persistă )
şi penetrează pân' la ultimul fir de păr

propagată printr-o zeamă de vorbe
el-Băse, cu-al său stereo-discurs ( încă ) prinde
şi-i neclintit. Păi.. cin' să-l perturbe ?!
cât îi dă voi românu' ( adică maxxxim ) se-ntinde

2.   Uzurpare trimis de
(26 aug 2013, 13:53:12
bai avramescule (dupa felul tau de exprimare...), bai calicule, tu nu ai nici un elicopter; la cat impozit nu platesti tu, ar trebui sa faci ciocul mic si...joc de glezne...infractorule...fa-i o felatie lui ilici iliescu, bai securistule...esti un cretin!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei