Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 188 (5395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Oarba de Mureş, la Festivalul cântecului popular patriotic

Joi, 15 August 2013 (13:45:05)

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, joi, la ora transmiterii acestei ştiri, alături de soţia sa, Maria, la Oarba de Mureş, unde are loc cea de-a treia ediţie a Festivalului cântecului popular patriotic "La Oarba şi la Iernut", fiindu-i prezentat onorul şi fiind intonat imnul de stat.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Oarba de Mureş în jurul orei 13.20, pentru a participa la cea de-a treia ediţie a Festivalului Cântecului Popular Patriotic "La Oarba şi la Iernut", fiind întâmpinat de oficialităţile locale, dar şi de participanţi, şi fiindu-i prezentat onorul şi intonat imnul României.

Traian Băsescu a salutat apoi Garda de Onoare şi participă la depunerea coroanelor la Monumentul Eroilor căzuţi la datorie în 1944, care este precedată, la ora transmiterii acestei ştiri, de o slujbă religioasă.

La evenimentul de la Oarba de Mureş sunt aşteptaţi peste 10.000 de participanţi, fiind programate demonstraţii ale unor structuri din sistemului naţional de apărare, scurte scenete de război, dar şi spectacole de muzică populară patriotică, prin care se doreşte aducerea unui omagiu eroilor români căzuţi în cel de-al doilea război mondial.

Festivalul, care a debutat joi, cu o ceremonie religioasă la Monumentul Eroilor de la Oarba de Mureş, este organizat de Asociaţia Intercomunitară "Iernuţeana", Asociaţia Culturală "Pe Mureş şi pe Târnavă", Consiliul Judeţean Mureş, Prefectură şi Primăria Iernut.

Traian Băsescu şi soţia sa au participat, în cursul dimineţii de joi, la slujba religioasă de la mănăstirea din Izvoru Mureşului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Oarba de Mureş, la Festivalul cântecului popular patriotic.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Oarba de Mureş, la Festivalul cântecului popular patriotic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei