Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 188 (5395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bacău: Trei copii au murit, iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier

Joi, 15 August 2013 (13:59:15)

Patru persoane, între care trei copii de 10 luni, 13 ani şi 16 ani, au murit, în timp ce un alt copil de 13 ani a fost grav rănit, după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de persoane care se aflau în faţa unei locuinţe, în Bacău, autoturismul oprindu-se apoi într-un copac.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc pe drumul judeţean din localitatea Năstăseni, după ce şoferul unei maşini, un bărbat de 39 de ani, a derapat pe pietrişul de pe carosabil din cauza vitezei excesive.

Trei copii care se jucau pe marginea drumului în faţa unei locuinţe au fost loviţi în plin de maşinî, care apoi s-a oprit într-un copac de pe marginea şoselei.

În urma accidentului, unul din cei doi copii, în vârstă de 13 ani, a murit în drum spre spital, în timp ce un alt băiat, tot de 13 ani, a fost rănit grav, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Cel de-al treilea copil, în vârstă de şapte ani, a suferit răni uşoare, fără a fi necesară internarea lui în spital.

Totodată, şoferul maşinii, precum şi o adolescentă de 16 ani care se afla pe scaunul din dreapta-faţă şi-au pierdut viaţa, la fel ca şi un bebeluş de 10 luni, care se afla în braţele tinerei.

"Cercetările în acest caz vor continua cu efectuarea unor expertize, în vederea stabilirii exacte a condiţiilor în care a avut loc accidentul. Totodată, pe baza probelor biologice recoltate, se va stabili şi dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii tragediei”, a declarat, joi, responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Bacău, Măriuca Samson.

Şoferul maşinii, care era înmatriculată în Italia, se întorsese la începutul acestei săptămâni din străinătate, iar înainte de producerea tragediei fusese într-un sat vecin să-şi viziteze nişte rude.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bacău: Trei copii au murit, iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bacău: Trei copii au murit, iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei