Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 100 (5307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şova a discutat cu ambasadorul Harris despre consultanţa britanică în parteneriatele public-privat

Marţi, 30 Aprilie 2013 (16:00:07)

 Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, s-a întâlnit, marţi, cu ambasadorul Martin Harris, cei doi discutând despre folosirea consultanţei britanice în implementarea parteneriatelor public-privat din România.

"Ambasadorul Marii Britanii a subliniat faptul că, ţinând seama de experienţa de peste 30 de ani a Marii Britanii în implementarea parteneriatelor public – private, partea engleză este dispusă să intervină prin oferirea de expertiza tehnică specializată şi consultanţă pentru dezvoltarea unor proiecte similare în România. Propunerea vine în contextul în care de partea română s-au făcut eforturi pentru modificarea Legii parteneriatului public – privat", precizează un comunicat PSD transmis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Cei doi au discutat despre priorităţile României în privinţa proiectelor majore de infrastructură şi despre modalităţile de încurajare a prezenţei investitorilor britanici în România.

"Numărul proiectelor implementate prin intermediul parteneriatelor public-private a scăzut în ultimii ani la nivelul Uniunii Europene din cauza crizei financiare. Astfel, după cum ştiţi, în 2012 au fost semnate doar 66 de proiecte derulate prin PPP, cele mai multe fiind chiar în Marea Britanie. Aproximativ 70% dintre aceste proiecte au fost în domeniul educaţiei", a declarat Şova.

Vicepreşedintele PSD a mai arătat că experienţa britanică este apreciată în România şi că se poate colabora în implementarea unor astfel de proiecte şi în elaborarea normelor de aplicare a Legii parteneriatului public-privat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şova a discutat cu ambasadorul Harris despre consultanţa britanică în parteneriatele public-privat.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şova a discutat cu ambasadorul Harris despre consultanţa britanică în parteneriatele public-privat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei