Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 100 (5307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crosuri simultane în toată ţara, ciclism în Capitală şi spectacole la mare, de Zilele Tineretului

Marţi, 30 Aprilie 2013 (15:59:29)

Zilele Tineretului vor fi marcate, în perioada 1 - 8 mai, printr-un concurs de ciclism la Bucureşti, diverse spectacole la Costineşti, iar în ultima zi vor fi organizate crosuri la care se va da startul simultan în toată ţara, informează Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS).

Evenimentele organizate în cadrul Zilelor Tineretului se vor desfăşura în Bucureşti (în 2 mai), în Costineşti (între 1 - 4 mai), urmând să se încheie în data de 8 mai, cu primul cros la care se dă startul simultan, în toată ţara, se arată în comunicatul remis agenţiei MEDIAFAX.

În Bucureşti, în 2 mai, va avea loc "Caravana Tineretului", competiţie de ciclism, deschisă publicului larg. Startul va fi dat, la ora 16.00, în Parcul Politehnica, de către Carol-Eduard Novak, preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, care a câştigat prima medalie pentru România la Jocurile Paralimpice, o medalie de aur, în cadrul ediţiei din 2012 de la Londra.

Deplasarea pe carosabil se va face pe următorul traseu: Parcul Politehnica - Splaiul Independenţei - strada Bibescu Vodă - Bulevardul Dimitrie Cantemir - Bulevardul Tineretulului - Parcul "Lumea Copiilor". Înscrierile se pot face de la ora 15.30.

Evenimentul va continua în Parcul Tineretului, unde în intervalul 17.00 - 21.00, vor avea loc "Jocurile Tineretului", care vor cuprinde activităţi recreative precum: teatru stradal, pantomimă, street dance, parade de costume şi spectacole de stradă (fachiri şi echilibrişti).

În paralel, în perioada 1 - 4 mai, la Costineşti vor fi organizate mai multe activităţi dedicate tinerilor: face-painting, jonglerii, concursuri surpriză, spectacole de magie, dansuri şi spectacole de teatru.

Zilele Tineretului se vor încheia cu primul cros, organizat în mai multe oraşe şi desfăşurat simultan în toată ţara - "Crosul Tineretului".

În Bucureşti, startul va fi dat la ora 10.00, în Piaţa Charles de Gaulle, de către campioana olimpică şi multipla campioană europeană şi mondială Gabriela Szabo.

Traseul crosului este următorul: Piaţa Charles de Gaulle - Bulevardul Constantin Prezan - Piaţa Arcul de Triumf - aleile din Parcul Herăstrău - Bulevardul Aviatorilor - Piaţa Charles de Gaulles. Adunarea participanţilor se va face începând cu ora 9.00 în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

"Crosul Tineretului" va fi organizat şi în următoarele oraşe: Constanţa, Alba Iulia, Arad, Piteşti, Bacău, Oradea, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Botoşani, Brăila, Buzău, Caransebeş, Călăraşi, Cluj – Napoca, Covasna, Târgovişte, Craiova, Galaţi, Giurgiu, Târgu - Jiu, Miercurea Ciuc, Hunedoara, Slobozia, Iaşi, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Târgu -Mureş, Piatra Neamţ, Slatina, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timişoara, Tulcea, Vaslui, Râmnicu Vâlcea şi Focşani.

Ziua Naţională a Tineretului a fost instituită prin lege, în 2004, şi este sărbătorită pe data de 2 mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crosuri simultane în toată ţara, ciclism în Capitală şi spectacole la mare, de Zilele Tineretului.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crosuri simultane în toată ţara, ciclism în Capitală şi spectacole la mare, de Zilele Tineretului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei