Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 100 (5307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Ne ajunge cât am fost împărţiţi în iliescieni şi anti-iliescieni, băsişti şi anti-băsişti

Marţi, 30 Aprilie 2013 (13:52:48)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că îşi doreşte ca până la sfârşitul mandatului său naţiunea să fie mai unită, el precizând: "Ne ajunge cât am fost împărţiţi între iliescieni şi anti-iliescieni, între băsişti şi anti-băsişti".

"Mi-aş dori ca, la sfârşitul mandatului, naţiunea română să fie unită, mai coezivă şi să-şi susţină propriile obiective. Ne ajunge cât am fost împărţiţi între iliescieni şi anti-iliescieni, între băsişti şi anti-băsişti", a afirmat preşedintele Băsescu.

El afirmă că îşi doreşte până în decembrie 2014 şi realizarea obiectivelor înscrise în acordul de coabitare semnat cu premierul Victor Ponta: revizuirea Constituţiei, pentru a avea Parlament unicameral cu maximum 300 de aleşi, reorganizarea administrativă, o nouă lege a sănătăţii care să permită şi finanţarea privată a sistemului medical şi o nouă lege electorală.

De asemenea, preşedintele a spus că dincolo de obiectivele acordului de coabitare ar vrea ca până la sfârşitul celui de-al doilea mandat al său, în decembrie 2014, să fie numai o atitudine "pro-România".

"Mi-aş dori mult ca, până la sfârşitul mandatului meu, să devenim toţi pro-România!", a spus şefului statului, într-un interviu publicat marţi de EVZ.

Băsescu mai arată că priorităţile naţionale ale României în perioada următoare sunt consolidarea independenţei Justiţiei, dezvoltarea durabilă şi crearea de locuri de muncă, accelerarea proceselor de integrare în UE, cu intrarea în zona Schengen şi adoptarea monedei euro, dobândirea independenţei energetic, realizarea obiectivelor Agendei UE 2020 privind educaţia, cercetarea, mediul, dar şi agricultura şi turismul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Ne ajunge cât am fost împărţiţi în iliescieni şi anti-iliescieni, băsişti şi anti-băsişti.
 Vizualizări articol: 664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Ne ajunge cât am fost împărţiţi în iliescieni şi anti-iliescieni, băsişti şi anti-băsişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei