Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 33 (5240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iaşi: Elevii filmaţi întreţinând relaţii sexuale în liceu, sancţionaţi cu scăderea notei la purtare

Luni, 11 Februarie 2013 (18:42:16)

Cei doi elevi de clasa a IX-a filmaţi, la începutul acestei luni, în timp ce întreţineau relaţii sexuale în toaleta Liceului "Ion Neculce" din Târgu Frumos au fost sancţionaţi, prin scăderea la 3 a notei la purtare, decizia fiind luată în urma anchetei declanşată de conducerea liceului.

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi, elevii implicaţi în incident vor beneficia, totodată, de consiliere psihopedagogică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Inspectoratul Şcolar Judeţean va monitoriza unitatea de învăţământ cu privire la modul de implementare a planului de măsuri propus, la consilierea familiilor şi la măsurile luate pentru respectarea regulamentului şcolar şi a normelor de conduită în colectivitate. De asemenea, vor fi organizate în şcoli lecţii cu părinţii, pentru a preveni apariţia unor asemenea incidente. Considerăm că educaţia sexuală reprezintă o temă care trebuie atent abordată în şcoala românească, nu doar prin cursuri opţionale sau câteva teme în cadrul disciplinei biologie", a declarat, luni, şeful ISJ Iaşi, Camelia Gavrilă, care a calificat drept "grav" faptul că în incinta unei şcoli au loc astfel de incidente.

Pe de altă parte, ancheta administrativă declanşată de ISJ Iaşi la Liceul "Ion Neculce" din Târgu Frumos nu a fost încă finalizată. În urma anchetei ISJ au urma să se stabilească dacă există o vinovăţie în acest caz a celor care conduc această unitate de învăţământ.

Un filmuleţ cu doi elevi de clasa a IX-a de la Liceul "Ion Neculce" din Târgu Frumos care întreţin relaţii sexuale în toaleta şcolii a fost postat pe internet, la începutul acestei luni, conducerea unităţii de învăţământ declanşând o anchetă în acest caz.

Directorul Liceului "Ion Neculce", Emilia Talpalaru, spunea că reprezentanţii şcolii au fost anunţaţi despre acest caz de paznicul unităţii de învăţământ.

Ea preciza că cei doi elevi nu au rezultate bune la învăţătură, menţionând că nu ştie cine a filmat imaginile care au fost postate pe internet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iaşi: Elevii filmaţi întreţinând relaţii sexuale în liceu, sancţionaţi cu scăderea notei la purtare.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iaşi: Elevii filmaţi întreţinând relaţii sexuale în liceu, sancţionaţi cu scăderea notei la purtare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei