Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 33 (5240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Becali a demisionat din PNL, va fi parlamentar independent

Luni, 11 Februarie 2013 (15:52:06)

George Becali a demisionat din PNL şi va activa ca parlamentar independent, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Antonescu a spus că demisia este un act unilateral.

El a ţinut să precizeze că Becali va activa în continuare ca parlamentar independent.

Anterior, Becali anunţase, la un post de televiziune, după ce a fost condamnat de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu suspendare, că vrea să demisioneze din PNL pentru a nu-i face rău preşedintelui Crin Antonescu, dar a precizat că va rămâne în partid dacă şeful PNL îi va cere asta.

"Din punct de vedere politic, anunţ că voi demisiona din PNL, pentru că nu vreau să-i fac rău lui Crin Antonescu. Vreau să iau cuvântul în Parlament, ca deputaţii şi senatorii să se gândească ce vor să facă cu Ţara Românească. Dacă Antonescu crede că nu trebuie să îmi dau demisia, atunci voi rămâne, dar dacă nu spune nimic, înseamnă că aprobă tacit şi înseamnă că îi este mai bine aşa domniei sale. Dacă aş fi fost în locul lui, chiar dacă aş fi vrut ca Becali să plece, în această situaţie eu l-aş fi chemat înapoi, pentru că în situaţia asta toată lumea este intrigată şi va avea un capital politic extraordinar. Mie din cauza politicii mi se trag toate astea, pentru că eu spun lucrurilor pe nume. Deja sunt obosit de atâta mizerie şi răutate", a spus Becali la RTV.

George Becali a fost condamnat, luni, definitiv, de completul de cinci judecători al instanţei supreme la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.

Instanţa a dispus suspendarea executării pedepsei de trei ani de închisoare în cazul lui Becali pe o perioadă de opt ani, timp în care acesta va trebui să respecte mai multe obligaţii ce îi vor fi impuse de serviciul de probaţiune din zona domiciliului său.

George Becali îşi păstrează mandatul de deputat, dacă în sentinţa de condamnare nu se specifică pierderea drepturilor electorale, a declarat, luni, deputatul PSD Eugen Nicolicea, secretar al Camerei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Becali a demisionat din PNL, va fi parlamentar independent.
 Vizualizări articol: 587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Becali a demisionat din PNL, va fi parlamentar independent0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei