Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 33 (5240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: Propun ca data Convenţiei PDL să fie 23 martie, voi candida la preşedinţia partidului

Luni, 11 Februarie 2013 (14:41:46)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că propune ca data Convenţiei Naţionale a PDL să fie 23 martie şi a anunţat că el va candida la preşedinţia partidului.

Blaga a spus că BPN al PDL a hotărât să convoace pentru 22 februarie, la ora 14:00, Colegiul Director Naţional, care va stabili ordinea de zi a Consiliului Naţional de Coordonare din 23 februarie.

Liderul PDL a spus că, la propunerea sa, Biroul a fost de acord, în unanimitate, să propună data de 23 martie pentru Convenţia Naţională a Partidului.

El a spus că în acest fel se respectă toate prevederile statutare, astfel încât să nu existe nicio observaţie, chiar dacă "unii doresc o convenţie mâine", iar alţii o doresc "amânată la calendele greceşti".

"O să candidez la Convenţia Naţională a partidului şi eu cred că 23 martie, dacă aceasta va fi data Convenţiei, e un punct important pentru viaţa partidului. Până la urmă, va trebui să trecem de la perioada de criză a partidului la ceea ce înseamnă reconstruirea adevărată a partidului", a spus Blaga.

El a adăugat că a ţinut partidul unit în cele mai grele momente, chiar dacă uneori a dat dovadă de prea multă îngăduinţă. "Cred că am ţinut partidul unit în cele mai grele momente ale existenţei lui, chiar dacă am dat dovadă de prea multă îngăduinţă, nu-mi prea stă în fire, dar am făcut-o pentru ca partidul să rămână unit în vremuri grele", a adăugat Vasile Blaga.

Parlamentarul a mai spus că PDL este singura forţă politică în jurul căreia se pot coagula forţele de centru-dreapta şi îşi asumă participarea la guvernare în 2016 şi desemnarea unui candidat "serios, puternic" la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

El a spus că în acest moment nu are intenţia de a candida la Preşedinţia României, adăugând: "Toate la timpul lor".

Întrebat cu ce echipă de conducere va candida la Convenţia Naţională, Blaga a spus că, din punct de vedere strict personal, consideră că o nominalizare a echipei nu e cel mai bun lucru cu putinţă.

"Ca un punct de vedere strict personal, consider că a nominaliza o echipă nu e cel mai bun lucru cu putinţă şi nu neapărat din punct de vedere democratic", a spus Blaga, adăugând că în momente de criză partidele au apelat la astfel de situaţii.

"Eu nu cred că o astfel de abordare ar duce la o unitate atât de necesară a partidului. Nu ar însemna că nu am forţa necesară să propun o echipă. Cred că, până la urmă, trebuie lăsat la aprecierea colegilor, şi vor fi peste 4.000 de delegaţi", a mai arătat Blaga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Propun ca data Convenţiei PDL să fie 23 martie, voi candida la preşedinţia partidului.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: Propun ca data Convenţiei PDL să fie 23 martie, voi candida la preşedinţia partidului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei