Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 33 (5240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Olărean: L-am respectat şi îl respect pe domnul prefect şi pot spune că am avut permanent o relaţie bună cu dumnealui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, consideră că este victima unei campanii artificiale duse, în ultima perioadă, de mass-media suceveană.

„În vara anului trecut am fost reales în calitate de primar, prin voturile a peste şase mii de rădăuţeni, însă de această dată sunt primar de opoziţie şi poate că era normal să mă aştept şi la unele lovituri <sub centură>. În ultima perioadă au apărut mai multe materiale în presă, materiale în care sunt acuzat de tot felul de ilegalităţi, mai mult, că ar exista unele disensiuni între mine şi prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu. Nu este adevărat, l-am respectat şi îl respect pe domnul prefect şi pot spune că am avut permanent o relaţie bună cu dumnealui, chiar există o colaborare bună între administraţia rădăuţeană şi instituţia Prefectului. Cât priveşte şedinţa ordinară din luna ianuarie, am iniţiat proiecte de hotărâre pentru validarea consilierilor USL, însă au existat unele suspiciuni cu privire la veridicitatea unei ştampile de pe documentul de la USL Suceava, document care confirma supleanţii de pe lista Uniunii, şi consilierii locali au decis să solicite lămuriri cu privire la aceasta, apoi să-i valideze pe supleanţi. Acesta este motivul pentru care proiectele nu au fost avizate pozitiv. Cât priveşte plângerea depusă la Parchet, sunt sigur că autorităţile o vor soluţiona în modul cel mai legal”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

 

Florin Sinescu a explicat că Olărean nu a luat act de demisiile a trei consilieri locali

Prefectura Suceava a depus, la finele săptămânii trecute, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, o plângere penală pe numele primarului acestui municipiu, Aurel Olărean.

Edilul rădăuţean este acuzat de abuz în serviciu, după ce a refuzat să constate încetarea mandatelor a trei consilieri locali ai USL şi numirea în aceste funcţii a supleanţilor de pe lista electorală de la alegerile locale din luna iunie a anului trecut.

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a explicat că primarul Aurel Olărean nu a luat act de demisiile a trei consilieri locali, Nistor Tătar, Lăcrămioara Loghin şi Constantin Galan, şi nici nu i-a numit pe înlocuitorii acestora.

Nistor Tătar a demisionat pentru a prelua postul de consilier judeţean, Lăcrămioara Loghin a renunţat la locul în Consiliul Local Rădăuţi după ce a câştigat concursul pentru funcţia de administrator public al judeţului, iar Constantin Galan a demisionat după ce a fost ales deputat.

„Trebuie să menţionez că, la fel ca în ultimii cinci ani, consilierii USL nu şi-au schimbat obiceiul de a se opune oricărei iniţiative benefice pentru comunitatea rădăuţeană, situaţie identică şi în cazul consilierului Tiberiu Maerean, care a atacat majoritatea hotărârilor la prefect”, a mai adăugat Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olărean: L-am respectat şi îl respect pe domnul prefect şi pot spune că am avut permanent o relaţie bună cu dumnealui.
 Vizualizări articol: 1679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Olărean: L-am respectat şi îl respect pe domnul prefect şi pot spune că am avut permanent o relaţie bună cu dumnealui1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 feb 2013, 11:29:54
victima unei campanii de presa...waleeeeeu mogulu care are radio si tv se simte atacuit de presa, niste porci astia toti care nu vrea sa scrie si sa vorbeste ce dicteaza el ca cand vrei sa-l denigreste. ANALFABETULEEEEEEEE!!!!! te-am vazut la chestia aia a ta cu pretentii de TV, agramat, mincinos, dezinformator, invitatul permanent si vedeta ecranului, nu ti-e rusine de copilasii care stiu mai multa carte decat tine si intreaba cum se spune corect???? poate ca il iei tu la misto si pe prefect dupa cum IRONIC spui ca-l respecti da iti vine randul sa ne para bine ca ai luat teapaaaaaa!!!!!!!!!!!
2.   Putintica rabdare ! trimis de
(11 feb 2013, 12:29:58
Ce sa facut in judetul Suceava pe timpul guvernarii PDL am vazut , ce se va face in timpul guvernarii USL vom vedea . As propune ca sa vorbim dupa 4 ani si atunci vom putea compara care guvernare a fost mai eficienta pentru judetul Suceava . Eu sunt de acord cu disputele politice insa sa nu fie in detrimentul celor economice si sociale . Vom trai si vom vedea, daca nu vom veghea de sus.
3.   * trimis de
(11 feb 2013, 14:31:33
păcat de-un Rădăuţi ce-ar fi putut să fie altfel . Păcat .
păcat că un cretin (cu multă practică) patronează primăria
iar enigmele bunei administraţii nimeni nu i le-a decodificat
d-asta prăjitura-i scumpă .. căci unu' ca ăsta are "cofetăria"
4.   Ptr.abcdr trimis de
(11 feb 2013, 15:00:36
iar mananci cacao uselistule,pentru tine cei mai buni sant uslasii
5.   L-ai umplut de respect! trimis de
(11 feb 2013, 18:11:06
Ciocul mic, mitoman olyta! Nu ai respect pentru nimeni! Injuri ca la usa cortului pe oricine iti sta in cale.
Despre cum ai ajuns primar stim toti: pe unii i-ai cumparat, pe altii i-ai discreditat si unii fraieri te-au "votat gratis" (expresia iti apartine).
Cat ai avut guvern PDL la Bucuresti de ce nu ai facut nimic pentru oras??? Acum vrei sa rastorni muntii? La cati bani din buget ai aruncat pe apa sambetei fraieri ar fi cei de la USL sa-ti de vre-un ban! Nu meriti nici bani de o hartie igienica sa te stergi la gura cu ea! Din pacate avem toti de suferit pentru ca avem specimenul acesta pe post de primar!
6.   Rusinea Radautiului trimis de
(12 feb 2013, 11:28:16
Nu am nimic cu partidele, dar acest Oly isi bate joc de toti cetatenii din Radauti, vad ca are curajul sa ia peste picior si prefectul,pana cand???.Eu cred ca se intoarce roata cat de repede.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei