Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2012 - Anul XVII, nr. 291 (5196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Botoşani: 23 de drumuri judeţene sunt închise din cauza viscolului; cursuri suspendate în 12 şcoli

Miercuri, 12 Decembrie 2012 (16:21:36)

Traficul rutier pe DN 29 Dângeni-Mihălăşen în judeţul Botoşani, precum şi pe 23 de drumuri judeţene, este închis, miercuri, din cauza viscolului şi a zăpezii, în timp ce cursurile din şcolile din nouă localităţi botoşănene au fost suspendate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani a anunţat, miercuri, că viscolul şi căderile de zăpadă au afectat aproape toate drumurile din judeţ, traficul fiind închis pe 23 de drumuri judeţene, printre care Coţuşca-Viişoara-Păltiniş, Havârna- Mileanca-Coţuşca, Dorohoi-Şendriceni-Dersca-Mihăileni, Dorohoi-Oroftiana, Botoşani-Roman- Nicşeni- Podeni, Rediu-limita cu judeţul Iaşi, dar şi pe DN 29 Dângeni-Mihălăşeni.

Utilaje ale Directiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani intervin în prezent pe toate drumurile afectate de viscol.

"Sperăm ca peste noapte, înspre dimineaţă să se oprească viscolul să putem acţiona cu frezele şi să deblocăm drumurile. Până atunci, din cauza viscolului, acţionăm în zadar. Recomandăm tututor cetăţenilor să nu părăsească localităţile în care se află, şi să nu iasă pe drumurile publice, oricare ar fi ele, pentru că riscă să rămână în drum", a declarat, pentru MEDIAFAX directorul DJDP Botoşani, Sorin Clim.

Tot miercuri, din cauza viscolului cursurile în 12 şcoli din judeţul Botosani au fost suspendate.

Inspectoratul Şcolar Judeţean a aprobat suspendarea cursurilor la Liceul "Demostene Botez" Truseşti, Şcoala Gimnazială "Teofil Valcu" Hăneşti, Şcoala Primară Nr.1 Sărata-Basarab, Şcoala Gimnazială "Platon Ciucă" Borolea, Şcoala Gimnazială nr. 2 Mănăstireni, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gorbăneşti, Şcoala Primară Nr. 3 "George Coşbuc", Şcoala Primară Nr. 1 Bătrâneşti, Şcoala Gimnazială nr. 4 Fundu Herţii, Liceul Teoretic "Ştefan D. Luchian" Ştefăneşti, Liceul "Dimitrie Cantemir" Darabani şi Şcoala Gimnazială "P. Suster" Costeşti.

ISU Botoşani a avertizat că în după-amiaza zilei de miercuri şi în cursul nopţii de miercuri spre joi, vântul va continua să prezinte intensificări mai ales în centrul şi nordul Moldovei, spulberând sau viscolind zăpada, iar începând de joi, vremea se va răci treptat, devenind deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa, iar în cursul nopţii de joi spre vineri, temperaturile minime vor coborî frecvent sub minus 15 grade, până în jurul valorii de minus 22 de grade.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Botoşani: 23 de drumuri judeţene sunt închise din cauza viscolului; cursuri suspendate în 12 şcoli.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Botoşani: 23 de drumuri judeţene sunt închise din cauza viscolului; cursuri suspendate în 12 şcoli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei