Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2012 - Anul XVII, nr. 291 (5196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Din punctul meu de vedere, nu mai e nevoie de discuţie PNL-UDMR, doar dacă simt ei nevoia

Miercuri, 12 Decembrie 2012 (16:15:23)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu crede că mai este nevoie de o întâlnire a sa cu liderii UDMR atâta vreme cât reprezentanţii formaţiunii maghiare au discuţii cu premierul Victor Ponta, dar şi-a arătat deschiderea pentru o eventuală discuţie, dacă UDMR "simte nevoia".

Antonescu a fost întrebat dacă va avea o întâlnire separată cu liderii UDMR, având în vedere că Victor Ponta va discuta separat cu aceştia.

"Probabil că da, din punctul meu de vedere, nu mai e nevoie şi de o întâlnire a mea separată. Dacă premierul a simţit nevoia să poarte o discuţie separată sau UDMR simte nevoia să avem o discuţie separată şi cu PNL, cu mare plăcere. Până la urmă, evident că e o decizie a USL în raport cu UDMR", a spus Antonescu.

El a reiterat faptul că în conducerea PNL a fost exprimată reţinerea faţă de ideea cooptării UDMR la guvernare alături de USL, însă există deschiderea pentru discuţii legate de o colaborare cu formaţiunea maghiară.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, că vede o colaborare "liniştită şi constructivă" cu USL, arătând că pentru UDMR ar fi oportun ca întrevederea cu USL să aibă loc cât mai repede.

Întrebat dacă o eventuală colaborare a UDMR cu USL va fi la nivel parlamentar sau la nivel guvernamental, Kelemen a precizat: "Vedem o colaborare liniştită şi constructivă. După întâlnire vă dăm toate datele".

El a precizat că întrevederea dintre UDMR şi USL va fi stabilită de către el şi de către premier, arătând că ar fi oportun, pentru UDMR, ca această întrevedere să aibă loc cât mai repede.

"Nu avem nicio întâlnire programată. Nu avem stabilită nicio întâlnire. Ea ar fi oportună în orice moment, dar asta, când vom stabili, vă anunţăm", a spus Kelemen Hunor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Din punctul meu de vedere, nu mai e nevoie de discuţie PNL-UDMR, doar dacă simt ei nevoia.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Din punctul meu de vedere, nu mai e nevoie de discuţie PNL-UDMR, doar dacă simt ei nevoia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei