Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2012 - Anul XVII, nr. 263 (5168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Murgeanu: A fost o mare prostie a guvernului din care am făcut şi eu parte închiderea unor spitale

Vineri, 9 Noiembrie 2012 (19:04:32)

Fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Răzvan Murgeanu (PDL), candidat într-un colegiu din Vaslui, spune că a fost o mare prostie a Guvernului Boc, din care a făcut şi el parte, închiderea unor spitale fără ca "cei de la Bucureşti" să ştie realitatea din teritoriu.

Candidat într-un colegiu din Vaslui la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Răzvan Murgeanu a recunoscut în cadrul conferinţei de presă de lansare a candidaţilor ARD că închiderea unor spitale din ţară în urmă cu un an şi jumătate a fost o mare eroare a guvernului din care, ca şi secretar de stat al MDRT, a făcut şi el parte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Închiderea unor spitale din ţară, cum este cel de la Negreşti (Vaslui), a fost o mare prostie, o mare eroare, pe care a făcut-o guvernul din care am făcut şi eu parte. De asta cred că cei de la Bucureşti ar trebui să vină mult mai des în teritoriu să vadă adevărata realitate", a declarat, într-o conferinţă de presă, Răzvan Murgeanu.

Referirea lui Răzvan Murgeanu la spitalele închise de Guvernul Boc a fost făcută în condiţiile în care una din unităţile spitaliceşti în cauză este în Colegiul de deputaţi nr. 3 Vaslui, unde fostul secretar al MDRT candidează pentru scrutinul din 9 decembrie.

De altfel, una din temele de campanie ale lui Răzvan Murgeanu pentru alegerile parlamentare din acest an este redeschiderea Spitalului Orăşenesc Negreşti, unitate care nu mai funcţionează de la 1 aprilie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Murgeanu: A fost o mare prostie a guvernului din care am făcut şi eu parte închiderea unor spitale.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Murgeanu: A fost o mare prostie a guvernului din care am făcut şi eu parte închiderea unor spitale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei