Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2012 - Anul XVII, nr. 263 (5168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

ARD Suceava a depus la Prefectură documentul “USL- Au promis miere, au oferit fiere”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul judeţean al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că ARD Suceava a depus la Instituţia Prefectului documentul intitulat „USL- Au promis miere, au oferit fiere”, care zugrăveşte bilanţul guvernării USL la şase luni de zile. Flutur a arătat că cele şase luni de guvernare social-liberală au fost luni de minciuni, incompetenţă, abuzuri şi distrugere a reputaţiei internaţionale a României, subliniind că guvernarea USL a fost „cea mai nocivă guvernare pe care avut-o România în istoria sa recentă”.

„Am dorit să arătăm patru mari capitole. Dorim în primul rând să informăm populaţia şi să atragem atenţia asupra minciunilor dovedite, peste 30 până acum, enumerate aici despre guvernarea Ponta. Ce au promis şi ce au făcut. De la promisiunea că de a doua zi măresc salariile şi pensiile, reduc CAS, TVA la alimente şi ce s-a întâmplat în realitate. Apoi, un capitol care se referă la abuzurile USL la statul de drept în aceste şase luni. Al treilea capitol se referă la deteriorarea relaţiilor, sub guvernarae USL, cu UE şi SUA, principalii noştri parteneri, şi nu în ultimul rând efectele, pentru că e bine să ştie românii efectele acestei guvernări, nota de plată a guvernării Ponta. Poate că ni se poate reproşa cel puţin aici la Suceava că şase luni de zile opoziţia a tăcut, a fost firavă, nu s-a auzit. Au trecut şase luni şi cred că avem obligaţia ca partid de opoziţie, sperăm după 9 decembrie la putere, să arătăm oamenilor ce nu merge şi să venim cu propunerile noastre”, a declarat Flutur.

 

Flutur susţine că gestul ARD nu trebuie privit ca o răutate, ci ca un exerciţiu democratic

Flutur a ţinut să precizeze că gestul ARD Suceava nu trebuie privit ca o răutate, ci ca un exerciţiu democratic. El speră ca şi prin demersurile Prefecturii Suceava lucrurile semnalate de ARD în documentul respectiv să fie îndreptate. Preşedintele PDL Suceava a subliniat că cea mai importantă măsură propusă de ARD este reducerea cotei unice de la 16% la 12%, pe lângă alte măsuri precum creşterea salariului minim pe economie de la 700 de lei la 850 de lei în 2013 şi 1.000 de lei în 2015.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ARD Suceava a depus la Prefectură documentul “USL- Au promis miere, au oferit fiere”.
 Vizualizări articol: 1971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 23 voturi
ARD Suceava a depus la Prefectură documentul “USL- Au promis miere, au oferit fiere”1.7523

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL a depus un document la ACPCMC trimis de
( 9 nov 2012, 11:16:34
USL a depus la Inalta Autoritate pentru Constiinta ,Patriotism si Corectitudine Morala si Civica a romanilor documentul “PDL-Au promis standard de viata European pentru cetatean si ne-au adus in cea mai neagra saracie materiala si criza morala de ev mediu.Ia sa vedem ce promitea PDL in 2009:
Programul de guvernare al PDL pentru perioada 2009-2012, intitulat "Gândim Altfel"
Obiectivul fundamental pe termen lung al PDL este "un standard de viaţă european pentru cetăţeni", se precizează în documentul programatic al democrat-liberalilor, care îşi propun ca veniturile românilor să fie cel puţin la nivelul mediu din UE, iar calitatea vieţii, similară cu aceea din ţările europene dezvoltate.
PDL promite până în 2012 salariu mediu de 900 de euro şi pensia medie de 405 euro
PDL mai susţine, conform programului de guvernare, că va aloca 6% din PIB pentru educaţie, precum şi repoziţionarea socială a meseriei de profesor, prin creşterea atractivităţii financiare şi sociale a carierelor didactice.
În domeniul sănătăţii, PDL promite asigurarea de îngrijiri medicale la nivel calitativ superior, prin acreditarea spitalelor şi asigurarea efectivă a îngrijirilor medicale.
Analizati singuri cea promis PDL in 2009 si ce a facut cand a avut guvernarea.
1.1  RE: USL a depus un document la ACPCMC trimis de
( 9 nov 2012, 11:23:38
Iar mananci rahat raducule? Usl va suferi cea mai rusinoasa infrangere ..:)Prefer sa votez partidul ciorilor decat sa dau votul meu unor santajisti , manipulatori ordinari
2.   Analiza pe text trimis de
( 9 nov 2012, 11:19:19
Guvernul Ponta a acordat bugetarilor o majorare salariala de 8% incepand cu salariile din luna iunie, pentru ca, incepand cu remuneratiile din luna decembrie, bugetarii sa mai primeasca si restul de circa 7% pentru reintregirea salariilor la nivelul de dinainte de taierile din anul 2010.De asemenea pensionarii primesc in transe banii furati de PDL.Indemnizatia pentru mamici a crescut la 85%.S-au dat inapoi banii pentru handicapati.Se vorbeste de abuz la adresa statului de drept.Da,PDL timp de 4 ani a abuzat mereu statul de drept.Acest regim totalitar a desfiintat parlamentul,a trecut toate legile prin ordonante de urgent,a folosit instrumentele de forta ale statului pentru interesele proprii.A format un stat totalitar,dictatorial,corrupt, tradat interesul national sub santajul UDMR si le-a facut cadou judetele Harghita si Covasna.
3.   Mai radu mati trimis de
( 9 nov 2012, 11:20:53
de ce nu decartezi tu banii astia daca tot te bagi in seama mereu.nu care cumva esti unul care doreste un post bun pe undeva deschide ochii nu conturi
4.   Romania are relatiile cu UE si SUA deteriorate? trimis de
( 9 nov 2012, 11:23:43
Problema Romaniei este deplasarea brusca, brutala, dinspre statutul de aliat euro-atlantic de tip Bruxelles – adica unul modern si respectabil – la statutul de aliat de tip Saigon, in care partenerii “grei” stiu ce e mai bine pentru tine, te dadacesc si iti arata ce e rezonabil sa crezi si sa faci. Marele vinovat pentru aceasta alunecare este Traian Basescu, artizanul politicii “licuriciului”Proble e ca recenta abordare “Basescu-puci” ne-a impins pentru cativa ani, la nivel de imagine externa, la momentul istoric 1857, la Adunarile ad-hoc, cand Europa ne preda un tutorial al democratiei. In Romania a existat, timp de cativa ani, un regim cvasi-autoritar, in care puterile s-au concentrate disproportionat si abnorm in mainile lui Traian Basescu.Explozia populara a schimbat lucrurile, iar eroarea de fond a lui Basescu a fost subestimarea USL: a crezut ca ii poate aduce la putere si ii poate ataca zilnic. Dar nu merge asa, sa-ti faultezi propriul executiv. Suspendarea a fost solutia corecta, care l-a redus pe Basescu la dimensiunile sale corecte – de personaj marginal si impopular.
5.   Rugaminte trimis de
( 9 nov 2012, 11:26:10
Rog toti colegii de comentarii sa aiba un limbaj decent si civilizat.Vom lua atitudine maxima contra limbajului obscen si pornografic.Fiecare cetatean are dreptul sa-si exprime parerile si obtiunile,dar la modul civilizat.Societatea civila trebuie sa-si spuna problemele si pasurile.
5.1  RE: Rugaminte trimis de
( 9 nov 2012, 11:29:15
Si ma rog ce atitudine o sa iei? Normal ca o parte din cei ce scriu comentarii sunt nervosi si rabufnesc cand citesc aberatiile tale de sluga comunista.
6.   Delirul mai mult decat clinic a lui Raducucu... trimis de
( 9 nov 2012, 11:26:57
6 luni de chin pentru noi romanii, un cosmar de care speram ca in decembrie sa scapam. Circ politic, scandal asta este guvernarea USL. Acesti comunisti bolsevici nu sunt interesati de noi sau de viitorul aceste tari, singurul lor scop este salvarea mai marilor baroni care au dosare grele in spate. Realitatea crunta cu care ne confruntam poate fi si de neiertat.

Romania s-a intors cu 20 de ani in urma....in timpul comunismului.....toate efosrurile guv. Boc si Ungureanu au fost distruse....am fost naivi....si am dat crezare acestor trantori, insa acum intelegem ca deciziile luate au fost pentru binele nostru, pentru a evita sa ajungem ca Grecia, Spania, Portugalia. Am ajuns la limita rabdarii cu acesti nemernici in decembrie ne decidem soarta si-l vom trimite pe Ponta la plimbare. Are mare nevoie.

Da, adevaruri crunte. Ar trebui sa ne dea serios de gandit daca vrem sa avem un viitor in tara asta. Sase luni de chin, de nesimtire, de batjocură si in curand vom simti din plin efectele guvernarii lor.

Vor sa distruga aceasta tara, sa ne izoleze de Europa sa ne alipeasca Moscovei sa ne intoarca la comunism, nu putem permite asta, pentru democratie au murit oamenii in 89. In decembrie putem taia tentaculele acestei caracatite comuniste care vrea sa inghita aceasta tara.
7.   Catre Daddy_Caz trimis de
( 9 nov 2012, 11:32:04
Inca o data rog colegii de comentarii sa aiba un limbaj civilizat .Aici discutam cu argumente,conceptii ,doctrine.suntem societatea civila si e dreptul nostru sa ne spunem parerile.
8.   Amenintare de gorila de la cel ce da cu roca! trimis de
( 9 nov 2012, 11:32:44
Si ce o sa faci, creier lavabil? O sa ne impusti pe toti, asa cum au facut-o de atatea ori stapanii tai care o fac acum pe ingerii pocaiti? Doar doi euro costa o jucarie lucioasa pentru spumele detergentului tau ce-ti lucreaza, non-stop, creierasul saltaret...
9.   Pentru radumamii trimis de
( 9 nov 2012, 11:38:31
cine nu spune caci nu ai dreptul la pareri si opinii?dar tu ar trebui sa predici in parlament aceste doctrine si argumente sau poate de acolo esti?cam aduci plictiseala in rindul oamenilor civilizati
creezi numai diversiuni de informatii,si tie ar trebui sa ti se ia acest drept de a publica prostii
10.   Ce este PSD-ul? trimis de
( 9 nov 2012, 11:39:06
Romanii ar fi bine sa-si aminteasca de unde a pornit PSD-ul. Oamenii au ramas in mare aceeasi, s-a schimbat doar denumirea partidului. Au iesit doar aia care au decedat si le-au luat locul lupii tineri si mai indoctrinati. PCR = FSN = PDSR = PSD. Pacat ca PNL-ul s-a dat cu comunistii astia de la PSD, dar asta numai din cauza lui CACARAU alias CRINUT.
11.   De cand esti tu socitate civila, ba, uzurpatorule? trimis de
( 9 nov 2012, 11:40:18
Daca esti societate civila si ONG de ce nu reactionezi la monstruoasa crima savarsita ieri de stapanii tai, mic politruc in sevraj? Sau sa faceti voi blasfemie e corect?

...Daca se accepta cu nonsalanta asa ceva, este reprezentativ pentru felul in care gandesc si actioneaza liderii usl! ...Si nu se revolta niciun ONG, nu-i "amendeaza" nimeni?! ...Faptul pare si mai scandalos, prin comparatie cu reactia la discursul lui M. Neamtu!...Imnul poate fi cantat pe secvente doar pentru auditia criticilor muzicali, spre a-i analiza armoniile, dar la ceremonii se canta primele trei strofe, aceasta este cutuma incalcata acum si este o ofensa ce nu poarta scuza intamplarii...

Regret ca trebuie sa constat ca cei doi lideri si acolitii lor au avut, inca o data, un comportament de sleahta si isi merita etichetarile, prin care sunt sanctionati, ce-i drept neinstitutional, dar expresiv si corect!

Pt. niste motive infantile sa-ti bati joc de imnul Romaniei este inadmisibil! Pai daca si de un lucru sacru iti bati joc , atunci cum sa cred eu , un simplu cetatean, ca nu o sa va bateti joc de mine, de drepturile mele, de aspiratiile mele? RUSINE! Mai bine imi tai mana decat sa va mai votez vreodata!.

…As propune sa scoata si culoarea rosie din tricolor. Pentru ca este exact culoarea pe care o are Basescu la Duster-ul pe care l-a cumparat anul trecut.

12.   Ma tem trimis de
( 9 nov 2012, 11:52:50
Conceptii si doctrine. Pe astea vrei dumneata sa discuti dle RaduMamii. De ce sa nu vb de realizari si de impotenta USL-asilor de a aface fata adevaratelor confruntari.Termenul nu e lung, doar o luna . Sper ca rezultatul umilitor ce-l va obtine USL in alegeri te va propulsa direct la Bucuresti unde vei discuta "conceptii si doctrine". Ma tem ca nu te vom mai avea printre noi si ma tem ca se va implini.
13.   .... trimis de
( 9 nov 2012, 11:56:25
Super...mai aveti putin si va dati unul altuia in cap!e bine ca sunteti loiali unui partid,unei doctrine!asteptam schimbarea,nu?:-))
13.1  RE: .... trimis de
( 9 nov 2012, 12:00:32
Eu astept sa se faca ceva pentru judetul asta, dar cu USL-ul la putere vad ca nu avem nici o sansa. Trebuie sa intelegem foarte bine ca in Romania inca nu s-a nascut politicianul care sa nu fure, indiferent de care partid apartine. Ideea este ca in timp ce baga mana in buget pentru propriai bunastare sa mai faca ceva si pentru cei care l-au votata, pentru colegiul in care a candidat. Usl-isti sunt inca la primul stadiu, si anume ala in care ei isi umplu buzunarele, dar din pacate nu cred ca vor sa treaca mai departe si sa faca ceva si pentru prostimea care ia votat.
14.   RADUCU, DACA VREI RAZBOI SI POLEMICI, O SA AI TATA trimis de
( 9 nov 2012, 12:00:53
Vorbesti de responsabilitate, de patriotism, a la USL? Ma faci sa rad strasnic, lozincard prafuit...

Mai societate civila plangareata si fricoasa, patriotismul în fond, e sensul de apartenenţă şi contribuţie pozitivă la comunitate, validat cu o faptă individuală bună. Patriotismul pe care il invoci inseamna si dreptate. Inseamna si adevar, ceea ce nu corespunde cu comportamentul asasinilor acestui neam pe care ii slujesti. Indiferent de rădăcinile acelui individ sau a acelui grup. Dar nu de gangsteri, asa cum sant stapanii tai...

Comunistii au monopolizat patriotismul. e adevarat au avut predecesori inca din 1920.
Patriotism, nu suna cam cianuric in gurita ta?

Sau pentru tine patriotism inseamna ca toti cei au alta opinie decat gasca voastra sa fie executati, la propriu, la zid!
15.   Auuuuuuuuuuuuu trimis de
( 9 nov 2012, 12:12:14
RADUCU MATI AUUUUUUUU...:))))))))) nu tia mers azi cu sedinta manipulare psihologica..:)))))Ai ocazia sa te convigi ca cei 50% visati de tine sunt fum .... uite ca sa nu fiu ciniclaughing iti voi publica marea realizare a guvernului... puanta..:)Un număr de 19 participări la emisiuni televizate, opt deplasări în străinătate (Belgia, Afganistan, Austria, Polonia, Belgia, Republica Moldova, Marea Britanie), cinci întrevederi cu oficialii statelor străine veniţi în România (ambasadorii statelor UE, o delegaţie din China, prinţul Charles de Wales, preşedintele Croaţiei şi Philip Gordon, asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton), două întâlniri cu oamenii de afaceri, două deschideri de tronsoane de autostradă, o vizită la o întreprindere şi 500 de numiri în funcţii - acesta este bilanţul activităţii premierului Victor Ponta în cele 100 de zile de când se află la conducerea Guvernului.
16.   Putem continua trimis de
( 9 nov 2012, 12:22:54
...Respectând reţeta patentată de orice guvern care s-a perindat pe la conducerea României în ultimii 20 de ani, şi guvernul Ponta şi-a început cariera prin schimbarea directorilor sau membrilor consiliilor de administraţie din cele mai puternice companii de stat. Astfel, chiar dacă de un an de zile se vorbeşte de management privat şi competent, numirile politice nu au fost uitate.Bilanţul legislativ: peste 700 de hotărâri de guvern şi decizii ale primului-ministru, din care 500 au fost pentru numiri în funcţii... Cu asta te lauzi tu ..RADUCU MATI.... BRAVO !!!!!!!! RELIZARI ENORME 8% PANARAMELOR
17.   Ha ha ha!!!! trimis de
( 9 nov 2012, 13:37:20
Raducule, ce ti-ai luat-o azi frateeeee!
18.   Realizari.... trimis de
( 9 nov 2012, 14:12:58
USL va face pentru tara ce face si Nechifor pentru judet. Vezi realizarile acestuia pe prima pagina a ziarului....
19.   Catre monitorul trimis de
( 9 nov 2012, 14:27:44
Va rog sa stergeti comentariul nr.8 Radul care pe langa faptul ca este obscen mai face referire la impuscat oameni de asa zisii stapani ai mei.Este o invinuire care tine de patologic
19.1  RE: Catre monitorul trimis de
( 9 nov 2012, 14:45:16
Dar de ce te victimizezi mai Raducu? Cum ziceai tu ceva despre libera exprimare si dreptul la opinie? Pai lasa frate lumea sa se exprime, asa cum crede fiecare. Vezi daca stresezi lumea cu comentariile tale partinase....se ajunge la astfel de rabufniri. Oricum mai Radule, un lucru e sigur...tu ai tot timpul frigiderul plin de carnehappy
20.   Nu stiu cum,dar nu sunt edificat cu cine sa votez trimis de
( 9 nov 2012, 14:45:51
Directia spre care vom merge inca nu este bine definita, sunt cautari, intentiile nu sunt clare… in cine sa ai incredere!?
Vad la USL-isti doar automultumire si multa aroganta, stiind foarte bine ca noi nu avem alternative la alegere.
Au pus deja mina pe tara si o considera a lor! Se vede ca nu sunt sinceri, ne mint si astia si ne cred naivi! Este trist, dar se pare ca va fi tot rau cu tara!

Parintii sunt f. suparati ca nu mai cresc mizeriile alea de pensii.

M-am saturat sa aleg, iar apoi sa regret!

21.   Catre Daddy_caz trimis de
( 9 nov 2012, 14:47:51
Nu vom permite exprimari obscene si pornografice.Vom face sesizari si plangeri penale la doare directiile de cultura,comisiile de cultura,Ministerul culturii ,Consiliul judetean,prefectura si toate organele abilitate.
21.1  RE: Catre Daddy_caz trimis de
( 9 nov 2012, 14:58:47
Cine nu va permite? Tu? Dar cine esti tu sa nu permiti? Inteleg sa zica asta moderatorul de la Monitorul, dar tu, cine esti tu? Un simplu politruc, cu buze groase pentru a cupride cat mai bine sfincterul USL-ist. Hai nu o mai da in filozofii ca nici Nechifor singur nu ar putea sa laude "realizarile" USL cum o faci tu, dupa care te victimizezi cand primesti raspunsurile binemeritate la minciunile pe care le scri aici.
22.   Tragedie trimis de
( 9 nov 2012, 14:57:09
Raducu mamii tale, asa-mi place ca tu te turezi ca polizorul si arunci cu materie "organica" politic vorbindhappy si apoi fuguta "Alo baietii de la Monitolu, stelgeti comentaliu ala...". Asta ca in promo-ul la Tanti Florica: "Mama, m-o facut bou! Mama nu te-a facut bou...", dar la matale nu stiu ce sa zic, hihi!
22.1  RE: Tragedie trimis de
( 9 nov 2012, 15:03:56
Asta-i cum a zis ala, "perversu' de pe targu ocna": "Pai ori suntem golani ori nu mai suntem"? Adica mai Raducu tu improsti cu rahat si cu minciuni aici la comentarii dupa care ceri moderatorului sa stearga comentariile celorlalti care nu-ti convin tie. Tipis USL. Partidul te merita.
23.   Catre monitorul trimis de
( 9 nov 2012, 15:14:56
Va rugam sa stergeti comentariul nr.21.1 DADDY_CAZ Un simplu politruc, cu buze groase pentru a cupride cat mai bine sfincterul USL-ist care este obscen si pornografic.Va multumesc

23.1  RE: Catre monitorul trimis de
( 9 nov 2012, 17:30:41
Va rog sa stergeti comentariul ala! Si ala! Si celalalt! Ajutooooor! Nenea Nechifooooor! M-au luat astia la suturi! Mamicaaaaaaa!!!!
24.   Comentariu trimis de
( 9 nov 2012, 16:59:12
Cred ca azi, baza de date a editiei on-line, cu useri pupincuristi si platiti pentru comentarii de propaganda si de manivrare a prostimii a atins o cifra fulminanta la capitolul inscrieri. Id-uri care pana acum nici nu apareau pe aici comentand, au aparut azi ca ciupercile dupa ploaie, sa mai taie ceva frunze la caini, poate mai crede vreun bombalau ca PDL e singura solutie. Cica acum se numesc ARD. Ne ARDeti si mai tare la buzunare, sa intelegem... Pe cine mai prostiti voi cu faptul ca va ascundeti in spatele unui nou trio? Poate doar pe voi insiva.
24.1  RE: Comentariu trimis de
( 9 nov 2012, 17:12:05
Tu din care categorie faci parte? Că văd că ești echïzdïstant.
25.   Curiozitate trimis de
( 9 nov 2012, 17:07:01
Domnule RADUMAMII, vă rog spuneți-ne și nouă ce ocupație aveți de vă puteți petrece toată ziua, ca membru al societății civile, criticând PDL și periind USL pe site-ul Monitorului. Eu cred că faceți parte din divizia „Dezinformare, denigrare și lupta subversivă pe internet” a USL, coordonată de infractorul Liviu Dragnea și remunerată de infractorul cercetat penal Dan Voiculescu. Nu cred că un om normal, cu serviciu, are timp să stea atât de mult timp pe net și să-și dea cu părerea, decât dacă este plătit pentru acest lucru. Iar prietenul dvs. Abeleștecedar cred că este persoană cu dizabilități (dislectic în primul rând) asistată social care are tot timpul din lume ca să bântuie pe net. Și probabil s-a temut că-și pierde indemnizația de persoană cu handicap în urma controalelor efectuate de guvernul Boc. Și pentru că a făcut pe el de frică la controlul celor de la guvern, pe lângă dislexie, i-au trecut în fișă și incontinență urinară. Boala a evoluat și acum are și incontinență verbală.
26.   Aceeasi Marie, dar cu alta palarie trimis de
( 9 nov 2012, 18:37:41
Nu ne putem astepta la pace si bunastare ,oamenii de rand se asteapta sa o duca mai bine, dar ,cu speranta.Daca ne uitam an jurul nostru vedem ce rasturnari de situatie au loc.Dupa lovitura de stat din 89 asa numitii politicieni s-au tot schimbat antre ei au format si desfiintat partide ,s-au antrecut an declaratii si promisiuni ,si atat. Marea lor realizare este ca au furat si distrus tara , sanatatea, agricultura, industria , etc.Facturile la antretinere depasesc salariul minim pe economie ,locuri de munca putine si prost platite ,multi din cei care mai lucreaza sant umiliti de aroganta si mandria patronilor, drepturi putine ,DOMNILOR POLITICIENI ,si obligatii ,pretentii ,multe, cat mai multe , legi care se schimba de la o luna la alta etc . Cine va plati enorma datoria externa , a Romaniei , si cand va creste nivelul de trai mult asteptat , vor vedea generatiile viitoare .
26.1  RE: Aceeasi Marie, dar cu alta palarie trimis de
( 9 nov 2012, 22:06:41
Pai dupa sac si petec, normal , un pupincurist notoriu apreciaza aceleasi calitati la prietenul sau de partid, dar voi nu vreti sa intelegeti ca nu mai puteti prosti poporul la nesfarsit(cu televizorul lui Voiculescu), lumea se desteapta si sper ca in decembrie sa obtineti un max de 10%, prostimea de la tara ,pe care o manipulati cu 2 litri de ulei si-un kg.de zahar, astia va vor fi votantii(asistatii).
27.   Catre domnul ABURITU trimis de
( 9 nov 2012, 19:07:51
Asa cum d-voastra aveti o optiune politica si de viata care se cheama PDL asa si eu am o optiune politica si de viata care se cheama USL.Aceasta confruntare de idei este benefica si va fi in folosul tuturor.Campania electorala de-abia a inceput asa ca o luna ne vom confrunta in idei si ideologii.Sper si militez ca aceasta campanie sa fie in limitele bunului simt,adica fara limbaj obscen si pornografic.Cred ca esti de acord cu acest lucru..Cat despre prietenul meu ABCADAR este un baiat pe care-l apreciez foarte mult.O seara frumoasa
27.1  RE: Catre domnul ABURITU trimis de
( 9 nov 2012, 19:43:15
Cine dorește progres votează un partid de dreapta. USL este o struțocămilă formată din două partide diametral opuse ca doctrină, o formațiune fără ideologie. Deși la nivel reprezentativ liderii acestei struțocămile par să se înțeleagă, în interiorul formațiunilor politice pe care le comduc, există mari nemulțumiri care vor răbufni curând. Scandalul major, dacă alianța stângadreapta va rezista până la prezinedțiale, va fi atunci când psd va susține la președenție pe Sorin Oprescu, iar repetentul o va lua în freză de la plagiator.

Oricum din postarea dvs, domnule RADUMAMII, nu reiese ce ocupație (în afară de aceea de postac USL aveți)
28.   Catre XXOXXX trimis de
( 9 nov 2012, 19:10:18
Salut prietene,ce apreciez la tine e ca nu mai folosesti expresii obscene.In rest numai de bine,de-abia astept sa ne confruntam in ideologii in aceasta campanie electorala civilizat.
29.   Confesiuni la ceas de seara trimis de
( 9 nov 2012, 19:38:42
Catre DADDY_CAZ."Normal ca o parte din cei ce scriu comentarii sunt nervosi si rabufnesc cand citesc aberatiile tale de sluga comunista".Asta ai spus tu.Trecand peste afimatia sluga comunista care mi se pare iesita din context(In Coreea de Nord ar merge) spui apoi ca baietii folosesc la adresa mea cuvinte obscene deoarece cedeaza nervos cand citesc minciunile si aberatiile mele.Ei bine,si eu cedez nervos cand citesc minciunile si aberatiile PDL dar nu injur si nu spun cuvinte obscene.De aia suntem oameni ca sa fim civilizati.
"Cum ziceai tu ceva despre libera exprimare si dreptul la opinie? Pai lasa frate lumea sa se exprime, asa cum crede fiecare. " ai zis tu .Corect ,sigur ca trebuie sa existe libera exprimare si drept la opinie.Sigur ca fiecare trebuie sa se exprime cum crede.Cu o singura conditie.Sa nu foloseasca un limbaj obscen si pornografic.De aia suntem oameni civilizati.O seara buna.

30.   * trimis de
( 9 nov 2012, 20:13:54
ne va lua dreq !!! sau , poate ... nu . Sau ... da ?!
e populism intoxicant !!! nu ? sau ... poate , da ?! ... habar n-am
poate înceracă reactivarea fluturistă ? hmm , poate-ncerca !
poate-ncerca o campanie cu iz de bairam !!!
poate ! poate ? sigur că da ! da' poate ne scuteşte
de ( deja ) sufocanta afişare banner-tristică ... poate
poate ne scuteşte de-a lor feţe bogate ( şi nesărate )
poate ...
da' ştiu că nu se poate,căci agitproapa de campanie grăieşte

şi-n toate astea ( în tot şi-n toate )
când votantul greu respiră ... de băsism
vine Flutur ( cu-a sa abilitate )
şi domnu' Dan ... care ne scapă de ciocoism
şi (ne) instigă la ură ... între clase
pe forumuri şi-n baruri comunale
SĂTUL SUNT DE CAMPANII NERVOASE !!!
sătul !!! au iz de fecale !!!
schimbul de idei ( ce-ar trebui să fie ) ... nu-i
şi (personal )de/din asta ... VĂD VINA BĂSESCULUI

31.   Comentariu trimis de
( 9 nov 2012, 22:09:22
S-a trezit si abcdar din sevraj, ATENTIE!
32.   Un vaccin pentru ABCDAR trimis de
( 9 nov 2012, 22:38:36
Pentru cei care vor sa salubrizeze acest forum... Nu mai reactionati macar o luna la incercarile de versificare ale abcdarului. Ganditi-va la un act de vointa, ca vreti, de exemplu, sa va lasati de fumat. Victoria, la capatul acestei luni, va fi a dvs. Abcdar respira, vietuieste, are trairi orgasmice doar primind reactii de la dvs. pentru postarile lui. Abcdar este ireversibil policomplexat, vrea sa fie, insa este doar un mic, mic, mic, mic, mic, mic, mic, mic Adrian Paunescu, si asa insa este in stare mereu flasca. Abcdar traieste doar pentru a-si exhiba esecurile din viata personala pe sticla monitoarelor. Abcdar trebuie sa aiba varsta critica de 35-40 de ani, poate sa aiba o slujba cinstita, eu insa mai degraba il vad lenevind pe bancile din centrul Sucevei, oftand (cu trairi extreme) la vederea unor fete zglobii la granita nesigura a majoratului sau a unor unor oameni de litere locali notorii (evident, poeti). Va propun asadar un exercitiu terapeutic de grup: nu-l mai luati in seama, macar o luna, pe abcdar. Si fiti sinceri cu voi insiva, asa-i ca vi s-a intamplat sa puteti strivi un gandac de bucatarie, dar ati amanat putin momentul si (chiar daca ati adormit greu, strivit de regrete), gandacul a sters-o fara sa se mai intoarca?
32.1  RE: Un vaccin pentru ABCDAR trimis de
( 9 nov 2012, 23:15:53
transbordat de interese "vădit" sociale
apelul tău ( tinere-ntre 35-40 de ani ) pare justificat
dar dacă ( pe viitor ) mi-ai "citi" doar părţile goale
spune-mi : în ce fel mai poţi fi tu afectat ?happy
mai aduce ( apelul tău ) c-un sop opera psihedelic
pe lângă un zâmbet ce mai voieşti să ai ?
( dincolo de intenţia ta cu caracter veneric )
în/din lungu-ţi text scris n-ai "simţit" când aberai ?happy

p.s. îmi place cum scrii , eşti simpatic , ce mai ... ?!happy
33.   Sa-l alegem pe Flutur pentru binele nostru! trimis de
(10 nov 2012, 00:42:31
Sa tinem cu adevarat la Suceava si sa-l sprijinim pe cel ce a dovedit ca este capabil de a lasa ceva in urma.
Sper sa nu ma jigniti, dar eu cred, ca Flutur are multe calitati innascute pentru a fi un mare conducator. Are visiune, initiativa, curaj, dirzenie, ceea ce sa recunostem, sunt calitati speciale, pe care nu le are oricine. Ginditi-va ce ar fi facut, sau ce ar face, pentru RO, daca ar fi prim misnistrul tarii?
Cred ca este bine sa nu ne mai certam si sa gindim in perspectiva, gospodareste la Suceava noastra.
Parerea mea este sa-l alegem doar pe el in parlament si nu pe cei din jurul lui.
El este dragut cu ei si-i promoveaza chiar daca nu merita! Asta nu-i bine! Noi, insa, stim cu totii ca nu merita sa-i luam in consideratie pentru a fi promovati!

Din cauza urii ce i se poarta (sunt ele ceva motive)... dar fara el, pina la urma, toti vom avea de suferit.
Ne vor fi blocate toate proiectele de modernizare a Bucovinei, pentru ca vor hotari impotriva noastra, cei din Olt, Vancea si Teleorman !
Deocamdata dl Flutur, este singurul care dovedit ca are hotarirea, puterea si forta de a lupta pentru ai lui.
Este cu adevarat omul faptelor si sa profitam de asta!

Este acum interesul nostru, sa-l sprijinim la vot ca sa promoveze intr-o functie de decizie, de unde ar putea sa ajute cu hotaritariri pertinente intregul judet !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei