Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 nov 2012 - Anul XVII, nr. 263 (5168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


De ce ne-a fost frică, ne-am scăpat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trufaşă, dar genială declaraţia lui Jose Mourinho după egalul cu Borussia Dortmund de pe Bernabeu: dacă terminăm pe locul 2, atunci echipele care vor termina pe 1 în celelalte grupe vor avea o problemă! Probabil Tito Vilanova o fi luat-o personal, conducându-şi cu graţie echipa spre înfrângere, în faţa lui Celtic. Dar degeaba se străduieşte Barcelona să câştige locul secund în grupă, în optimi nu se încrucişează echipe din aceeaşi ţară. Sau se merge pe ideea Catalunya nu-i Spania?!

A doua seară de Liga Campionilor ne-a adus şi rezultatul de care ne-a fost frică şi uite că ne-am scăpat pe noi. Noul antrenor al clujenilor, Paulo Sergio, a clacat răsunător la prima sa întâlnire din liga mare. Nu mai departe de săptămâna trecută scriam aici despre aura ciobită a echipei după demiterea lui Andone. Dar CFR-ul are încă o mare şansă: Braga a pierdut neverosimil cu United, iar acum urmează meciul direct. Antrenorul portughez ar trebui să se autosugestioneze că este o întâlnire din competiţia internă, Liga ZON Sagres, şi s-o pregătească în consecinţă. Bine ar fi să reuşească victoria, dar măcar să nu piardă fiindcă la ultimul meci de la Manchester, vorbă mare, se pot lua punct-puncte.

Nu putem trece peste o nouă partidă pierdută de Lucescu după ultimele fire de nisip scurse în clepsidră. Nu sunt de acord că l-a îngropat portarul Pyatov, a fost vorba mai mult de ghinion decât de prostie. La primul gol, mare parte de vină este a fundaşului, care îi întoarce o minge lui Pyatov o minge parcă în duşmănie, să-l testeze sub presiune. Apoi, la respingerea cu capul, dacă n-ar fi ieşit ar fi însemnat că acceptă o confruntare de unu-la-unu cu Torres. A îndepărtat cum a putut pericolul iminent al infanteriei, după care a fost executat cu artileria. Interesantă a devenit situaţia în clasament, Şahtarul trebuie să bifeze victoria în Danemarca şi să aştepte orice rezultat în afară de X în Juve-Chelsea. La victoria oricărei echipe, Şahtarul deja se califică împreună cu acea echipă, indiferent de rezultatele din ultima etapă. La egal, punctul obţinut de Juve o menţine pe aceasta în viaţă, la 3 puncte de ucraineni, cu perspectiva victoriei în meci direct. Deci, miza pe X la Juve-Chelsea!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce ne-a fost frică, ne-am scăpat.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De ce ne-a fost frică, ne-am scăpat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei